[Educaciolliure] Fw: Taller de MusicoterXpia (BCN)

Xavier Alà xavilistasaclonlara.es
Div Oct 2 18:38:05 CEST 2009


----- Original Message ----- 
From: infoatitania-tasco.com  
Sent: Tuesday, September 29, 2009 7:17 PM
Subject: Taller de MusicoterXpia







Taller de Musicoteràpia a l´embaràs




Taller de 2 hores amb un màxim de 10 dones embarassades i les seves parelles en el qual hi haurà dinàmiques individuals i de grup.


Què és la Musicoteràpia?

La Musicoteràpia és l´ús de la música o elements musicals amb l´objectiu de mantenir o millorar la salut de les persones.

Per què és la Musicoteràpia?

En aquest cas, per promoure la comunicació, les relacions, l´aprenentatge i l´expressió en la relació de pares i fills per néixer.

A qui va dirigit aquest taller?

Va dirigit a dones embarassades i les seves parelles que vulguin disposar d´un canal addicional de comunicació amb el seu fill/a. Per gaudir encara més del teu embaràs! Si gaudeixes tu, gaudeix el teu fill.

Com funciona?

A través de l´ús d´elements musicals com el so, ritme, melodies, ... en un procés creatiu individual i col.lectiu on intentarem satisfer les necessitats físiques, emocionals, mentals, socials i cognitives dels assistents estimulant el vincle Mare-Pare-bebè, millorar la qualitat de l´embaràs, el part i el puerperi i, finalment, afavorir la qualitat de vida del bebè a les etapes pre, peri i post natal.

Què aprendrem i com aplicarem la músicoteràpia a la nostra vida? 

Aprendrem eines per a l´autogestió de la música a la família. Tot això ens servirà per gaudir d´una connexió profunda amb el bebè per néixer, compartir amb la parella sensacions de plaer relacionades amb l´embaràs i el seu significat, reduir el nivell d´ansietat matern, aprendre a relaxar-se i descansar el cos i la ment durant la gestació i el part, contribuir a la reducció de l´estrès perinatal, oferint al bebè la possibilitat de connectar a través de l´audició amb un àmbit sonor ja conegut, estimular el bebè mitjançant instruments musicals, música gravada i la pròpia veu materna a través del cant, i transmetre al bebè una sensació d´estat de plaer.



A càrrec de: Gisela Izard, filòloga anglesa i màster en musicoteràpia per la Universitat de Barcelona. Toca el piano, el djembé, l´arpa i el violoncel.

Data: dimarts 20 d´octubre

Horari: de 18h a 20h

Preu: 35 euros per persona o 60 per parella.


Inscripcions: 93 426 65 59 o al mail: infoatitania-tasco.com




-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20091002/97a9fab7/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure