[Educaciolliure] recordatori activitats l´Ombeliqo

holaalombeliqo.es holaalombeliqo.es
Div Nov 6 14:35:29 CET 2009


 
 DANÇA VENTRE AMB NADONS  
Octubre 27th, 2009 * Els divendres a les 11h  us propossem ballar amb els vostres nadons. Amb els ritmes i la cadencia de les músiques orientals, conectarem amb la nostra feminitat/ maternitat  i el vincle amb els nostres fills/es.   
 
Preu mensual: 55€  
 
 CURS RECUPERACIO DEL PART  
Octubre 27th, 2009 * També els dijous us proposem el curs de Recuperació tras el Part. Amb la guia d´una fisioterapeuta amb experiencia, podrem aconseguir que la musculatura implicada al part , recobri la seva elasticitat i força. A més de tenir un lloc de trobada amb altres dones en la mateixa situació.   
 
Preu mensual: 60€  
 
 
IOGA EMBARAS I IOGA MUMS&BB´S  
Octubre 27th, 2009    
 
* Tots els dimecres donem espai al ioga. Hi ha grups de Ioga durant l´embaras i Ioga per mares i nadons. Si vols saber els horaris, pots contactar amb nosaltres¡  
 
PATCHWORK A L´OMBELIQO
Octubre 27th, 2009 *  Tots els dimarts a les 18:30h us convidem a  coneixer el meravellos mon del Patchwork.. Aprendrem a fer bossetes d´esmorçar per nens-es, coixins, mantetes, etc Quins són els millors materials? Com confeccionar allò que volem crear?   Cada dia aprendrem més coses d´aquesta fascinant tecnica… 

Preu mensual: 35€  +  material. 

GRUPS DE MATERNITAT
Octubre 27th, 2009 * Cada 15 dies us oferim unes trobades de preparació al part destinades a dones o families embarassades en qualsevol moment de la gestació. Es tractaran questions com la preparació d´un pla de part, la preparacio d´una logistica eficaç per satisfer les necessitats tras el naixament, volem donar el pit?, quin tipus de criança desitjem pels nostres fills-es? Etc 


Totes aquestes questions es tractaran amb el suport d´una doula.

 GRUPS DE CRIANÇA A L´OMBELIQO
Octubre 27th, 2009 * Aquest mes de novembre continuem donant espai al grup de criança setmanal, destinat a families amb nadons de 0 a 12 mesos, tot i que tots els nens són benvinguts. 

  Amb el suport i la pressència calma d´una doula amb experiencia, aprofundirem en els sentiments de tots els membres de la familia tras el part. Parlarem de la logistica i els canvis organitzatius que hem ideat per adaptar-nos a aquesta nova realitat, de com volem criar als nostres fills-es, i en general de tot allò que us interessi i desitjeu aportar. 

Preu mensual : 40€.Tots els dilluns a les 17h


ESPAI DE CRIANÇA: JOC I EXPRESSIO
Octubre 27th, 2009 * Els dimarts a les 11h us proposem un Espai de Criança: Joc  i  Expressió, Amb aquests tallers setmanals volem crear un espai per families on trobar-se i relacionar-se amb el Joc i la Plàstica, a traves de l´experimentació i la vivencia personal respectada. Permetre al nen/a expressar les seves necessitats amb llibertat i amb respecte, és el nostre repte.  

Matricula :  30€ (pel material necessari )Preu mensual :65€


Per obtenir més informació: 

L´Ombeliqo. Divertiments en familia.
C/ Clot 33, local
Barcelona 08018  
T. 93 246 58 02
www.lombeliqo.es
holaalombeliqo.es 

                                                    

 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure