[Educaciolliure] UN ACLARIMENT SOBRE EL TEMA DE LA LLEI

jmateu22axtec.cat jmateu22axtec.cat
Diu Mar 8 21:09:31 CET 2009


 
Volia fer un aclariment perquè no m’agradaria ferir cap sensibilitat.
El fet que el tripartit hagi presentat aquesta esmena sobre el reconeixement de l’educació en l’àmbit familiar nosaltres no sabem si és el resultat de les negociacions que l’associació Educar en Família ha tingut amb els representats polítics o les de la Xell, o de totes dues.
L’associació Educar en Família (i les anteriors) porta molt més temps lluitant per aquest reconeixement que la Xell. Van començar molt abans a tenir contactes i segurament, si finalment s’aconsegueix això, serà principalment gràcies a la seva feina. Van ser ells/es, també, qui ens van animar a tenir aquestes negociacions des de fa molt de temps, i ens van traspassar la seva experiència, les seves propostes i la seva estratègia.
Dic això perquè moltes persones ens esteu felicitant per la feina de la Xell, i en nom de tots/es els que hem participat en aquests contactes us ho agreixo, però no m’agradaria donar la sensació que ens apropiem de la feina feta pels companys/es d’educar en família, que ha estat molt més llarga, intensa i generosa que la nostra.
Esperem que finalment l’esmena o la reglamentació posterior donin cabuda a totes dues opcions, això és el que els representants polítics ens han assegurat a nosaltres.

Jordi mateu
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090308/f3efb109/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure