[Educaciolliure] Jornada de portes obertes de música en família

ALBA DEL CID albadelcidayahoo.co.uk
Dis Jun 13 11:45:18 CEST 2009









Hola ,
Us faig arribar el document explicatiu de la Jornada de portes obertes del taller de música per famílies a Xantala que s'organitza el dilluns 15 de juny a les 17h , i veureu els horaris definitius pel setembre en la informació annexada que serà els dimecres a la tarda a les 17:15h per petits de  1 i 2 anys i 18:30h nens de 3 a 5 anys. Interessats, si us plau, confirmeu assitència. 
 
Aquest taller ha funcionat aquest curs amb moltes famílies interessades i llista d'espera, per la qual cosa si no podeu assistier al taller i voleu més informació o fer reserves contacteu directament amb l'Ainhoa, que organitza el taller ainhoa.ao en gmail.com. 
  
Envio en el missatge el cartell de totes les propostes d'activitats en família que es fan al juny si us voleu anant apuntant a les altres sessions abans que els grups s'omplin. 
Salutacions,

Alba del Cid Sainz
Associació Xantala d'Acompanyament a la Criança
Marià Aguiló, 111 baixos. Metro Poblenou
664 58 03 47
www.xantala.es

ACTIVITATS  EXTRAESCOLARS EN FAMÍLIA 
CURS 2009-10 
Juny, MES DE PORTES OBERTES 
Associació Xantala d’Acompanyament a la Criança 
Marià Aguiló, 111. Metro Poblenou 
  
No són activitats extraescolars pels infants, ni són activitats pels adults.....SÓN PER A TOTA LA  FAMÍLIA., petits i grans podeu tenir l’oportunitat de jugar, crear, descobrir i trobar nous espais comuns d’experimentació. 
  
Oferim unes propostes diferents d’ctivitats a través de diferents llenguatges expressius per vincular-se en família tots els dies a partir de les 17:30h/i alguns durant el s caps de setmana a Xantala des de Setembre. Ara fem portes obertes amb descomptes en alguns dels tallers si us inscribiu durant aquest mes, perquè pogueu escollir la proposta/s que més us agrada amb el 10% de descompte a socis de l’Associació Xantala.. 
  
Dissabte 13 de juny a les 17:30h: Biodansa en família. Sessió gratuuïta. 
Un espai de trobada afectiu amb els nostres fills. A través de la música, el moviment i en la proposta lúdica i alegre, obrim noves possibilitats d’aprendre en relació. 
            
Dilluns 15 a les 17h: Música per a infants i famílies. (amb infants d’1 a 5 anys).Xerrada-Sessió gratuïta. Es proposa una aproximació a la música per als més petits en un ambient en el que participin m/pares i fills/es. Per això la música es fussionarà amb el moviment, l’expressió dramàtica, amb la plàstica i el joc 
            
Dimarts 16 de juny a les 17h: Psicomotricitat en família.(amb infants de 3 a 5 anys) Xerrada gratuïta. Là pràctica psicomotriu Aucouturier té la funció de crear les condicions necessàries per a la maduració psicològica de cada individu en el grup i d’oferir a cada infant les condicions especials necessàries per un desenvolupament més harmònic. 
Diumenge 21 a les 11h: Yoga en família (amb infants de 1 a 7 anys). Sessió gratuïta. Per trobar l’oportunitat d’aturar-se i observar: als nens/es, a vosaltres, a l’entorn. Entre tots es crea un espai on es respira llibertat, respecte i coherència perque cada un pugui ser el que és. 
  
Dijous 25 a les 17h : Taller de joc i anglès en família.(amb infants de 3 a 6 anys) Xerrada-Sessió gratuïta. Una proposta per a jugar en família, dinamitzada en anglès amb música, contes i cançons per a famílies. 
Dilluns 22 a les 17h: Educació creadora: Taller de fang. Xerrada gratuïta. Per infants, adults no acompanyats i famílies. L’Educació Creadora, parteix de l’Arno Stern, i estableix unes condicions en les persones poden sentir-se segures i afirmar-se sense dependre d’un model. Amb això es pot improvitzar, investigar, crear i desenvolupar l’activitat més seriosa i rigurosa que existeix: el joc. 
Dilluns 29 de juny a les 17h:30:Dansa oriental (amb infants fins els 3 anys)         “Mamá quiero bailar contigo”. Preu 13e socis i 15 no socis. Una oportunitat per ballar dansa oriental amb els fills/s amb moviments de i passar una estona agradable entre mares i nens/es. 
  
GRUPS REDUÏTS. Interessats envieu confirmació d’assistència a Alba a info en xantala.es 
 

-----Inline Attachment Follows-----


_______________________________________________
Xantalafamily mailing list
Xantalafamily en nautes.info
http://nautes.info/mailman/listinfo/xantalafamily_nautes.info



      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090613/872df01b/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: poster musica xantala-02.pdf
Type: application/pdf
Size: 963672 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090613/872df01b/attachment-0001.pdf>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure