[Educaciolliure] Fw: BIODANSA EN FAMÍLIA: SESSIÓ GRATUÏTA PORTES OBERTES

ALBA DEL CID albadelcidayahoo.co.uk
Dij Jun 11 11:23:58 CEST 2009



























Hola famílies,
Aquest dissabte que ve començarà el cicle de jornades de portes obertes d'activitats en família i es farà una sessió gratuïta a Xantala de Biodansa en família a les 17:30h, tot i que posa un preu en el cartell que annexo, aquesta primera sessió serà gratuïta per donar a conéixer l'activitat a les famílies. Si us plau confirmeu assistència a info en xantala.es doncs les places són reduïdes. 
 
Posaré també el cartell general de les altres portes obertes perquè aneu fent reserves i provant diferents acitivats per fer en família de cara al setembre.
 
De totes maneres si a algú li interessa el tema de la Biodansa però no pot venir aquest dissabte 13 perquè marxa ens ho pot fer saber també i passarem el contacte de la tallerista per tenir més info del taller abans d'inscriure's.
 

 
En cumplimiento de lo dispuesto en los artículos 21 y 22 de la Ley 34/2002, de Servicios de la sociedad de la Información y Comercio Electrónico, si no desea recibir más mensajes por favor envíe un correo electrónico a la siguiente dirección: info en xantala.es indicando en el asunto del mensaje 'BAJA'.
En cumpliment del disposat en els articles 21 i 22 de la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, si no dessitja rebre més missatges siusplau envïi un correu electrònic a la següent adreça: info en xantala.es  indicant en el assumpte del missatge 'BAIXA'.


Salutacions,

Alba del Cid Sainz
Associació Xantala d'Acompanyament a la Criança
Marià Aguiló, 111 baixos. Metro Poblenou
664 58 03 47
www.xantala.es

ACTIVITATS  EXTRAESCOLARS EN FAMÍLIA 
CURS 2009-10 
Juny, MES DE PORTES OBERTES 
Associació Xantala d’Acompanyament a la Criança 
Marià Aguiló, 111. Metro Poblenou 
  
No són activitats extraescolars pels infants, ni són activitats pels adults.....SÓN PER A TOTA LA  FAMÍLIA., petits i grans podeu tenir l’oportunitat de jugar, crear, descobrir i trobar nous espais comuns d’experimentació. 
  
Oferim unes propostes diferents d’ctivitats a través de diferents llenguatges expressius per vincular-se en família tots els dies a partir de les 17:30h/i alguns durant el s caps de setmana a Xantala des de Setembre. Ara fem portes obertes amb descomptes en alguns dels tallers si us inscribiu durant aquest mes, perquè pogueu escollir la proposta/s que més us agrada amb el 10% de descompte a socis de l’Associació Xantala.. 
  
Dissabte 13 de juny a les 17:30h: Biodansa en família. Sessió gratuuïta. 
Un espai de trobada afectiu amb els nostres fills. A través de la música, el moviment i en la proposta lúdica i alegre, obrim noves possibilitats d’aprendre en relació. 
            
Dilluns 15 a les 17h: Música per a infants i famílies. (amb infants d’1 a 5 anys).Xerrada-Sessió gratuïta. Es proposa una aproximació a la música per als més petits en un ambient en el que participin m/pares i fills/es. Per això la música es fussionarà amb el moviment, l’expressió dramàtica, amb la plàstica i el joc 
            
Dimarts 16 de juny a les 17h: Psicomotricitat en família.(amb infants de 3 a 5 anys) Xerrada gratuïta. Là pràctica psicomotriu Aucouturier té la funció de crear les condicions necessàries per a la maduració psicològica de cada individu en el grup i d’oferir a cada infant les condicions especials necessàries per un desenvolupament més harmònic. 
Diumenge 21 a les 11h: Yoga en família (amb infants de 1 a 7 anys). Sessió gratuïta. Per trobar l’oportunitat d’aturar-se i observar: als nens/es, a vosaltres, a l’entorn. Entre tots es crea un espai on es respira llibertat, respecte i coherència perque cada un pugui ser el que és. 
  
Dijous 25 a les 17h : Taller de joc i anglès en família.(amb infants de 3 a 6 anys) Xerrada-Sessió gratuïta. Una proposta per a jugar en família, dinamitzada en anglès amb música, contes i cançons per a famílies. 
Dilluns 22 a les 17h: Educació creadora: Taller de fang. Xerrada gratuïta. Per infants, adults no acompanyats i famílies. L’Educació Creadora, parteix de l’Arno Stern, i estableix unes condicions en les persones poden sentir-se segures i afirmar-se sense dependre d’un model. Amb això es pot improvitzar, investigar, crear i desenvolupar l’activitat més seriosa i rigurosa que existeix: el joc. 
Dilluns 29 de juny a les 17h:30:Dansa oriental (amb infants fins els 3 anys)         “Mamá quiero bailar contigo”. Preu 13e socis i 15 no socis. Una oportunitat per ballar dansa oriental amb els fills/s amb moviments de i passar una estona agradable entre mares i nens/es. 
  
GRUPS REDUÏTS. Interessats envieu confirmació d’assistència a Alba a info en xantala.es 

 






      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090611/091784f2/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: BIODANZA EN FAMILIA[1].pdf
Type: application/pdf
Size: 132222 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090611/091784f2/attachment-0001.pdf>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure