[Educaciolliure] XANTALA-Portes obertes "ACTIVITATS EN FAMILIA"

Eli Iglesias miret elisuka6ahotmail.com
Div Jun 5 19:13:48 CEST 2009








 
 
ACTIVITATS  EN FAMÍLIA 

CURS 2009-10 
  

Juny, MES DE PORTES OBERTES 
  

Associació Xantala d’Acompanyament a la Criança 

Marià Aguiló, 111. Metro Poblenou 

  

No són activitats extraescolars pels infants, ni són activitats pels adults.....SÓN PER A TOTA LA  FAMÍLIA., petits i grans podeu tenir l’oportunitat de jugar, crear, descobrir i trobar nous espais comuns d’experimentació. 

  

Oferim unes propostes diferents d’ctivitats a través de diferents llenguatges expressius per vincular-se en família tots els dies a partir de les 17:30h/i alguns durant el s caps de setmana a Xantala des de Setembre. Ara fem portes obertes amb descomptes en alguns dels tallers si us inscribiu durant aquest mes, perquè pogueu escollir la proposta/s que més us agrada amb el 10% de descompte a socis de l’Associació Xantala.. 
  

  

Dissabte 13 de juny a les 17:30h: Biodansa en família. Preu 12€  no socis i 10 €  socis. 

Un espai de trobada afectiu amb els nostres fills. A través de la música, el moviment i en la proposta lúdica i alegre, obrim noves possibilitats d’aprendre en relació. 

            

Dilluns 15 a les 17h: Música per a infants i famílies. (amb infants d’1 a 5 anys).Xerrada-Sessió gratuïta. Es proposa una aproximació a la música per als més petits en un ambient en el que participin m/pares i fills/es. Per això la música es fussionarà amb el moviment, l’expressió dramàtica, amb la plàstica i el joc 

            

Dimarts 16 de juny a les 17h: Psicomotricitat en família.(amb infants de 3 a 5 anys) Xerrada gratuïta. Là pràctica psicomotriu Aucouturier té la funció de crear les condicions necessàries per a la maduració psicològica de cada individu en el grup i d’oferir a cada infant les condicions especials necessàries per un desenvolupament més harmònic. 
  

Diumenge 21 a les 11h: Yoga en família (amb infants de 1 a 7 anys). Sessió gratuïta. Per trobar l’oportunitat d’aturar-se i observar: als nens/es, a vosaltres, a l’entorn. Entre tots es crea un espai on es respira llibertat, respecte i coherència perque cada un pugui ser el que és. 

  

Dijous 25 a les 17h : Taller de joc i anglès en família.(amb infants de 3 a 6 anys) Xerrada-Sessió gratuïta. Una proposta per a jugar en família, dinamitzada en anglès amb música, contes i cançons per a famílies. 
  

Dilluns 22 a les 17h: Educació creadora: Taller de fang. Xerrada gratuïta. Per infants, adults no acompanyats i famílies. L’Educació Creadora, parteix de l’Arno Stern, i estableix unes condicions en les persones poden sentir-se segures i afirmar-se sense dependre d’un model. Amb això es pot improvitzar, investigar, crear i desenvolupar l’activitat més seriosa i rigurosa que existeix: el joc. 
  

Dilluns 29 de juny a les 17h:30:Dansa oriental (amb infants fins els 3 anys)“Mamá quiero bailar contigo”. Preu 13e socis i 15 no socis. Una oportunitat per ballar dansa oriental amb els fills/s amb moviments de i passar una estona agradable entre mares i nens/es. 

  

GRUPS REDUÏTS. Interessats envieu confirmació d’assistència a Alba a info en xantala


Nuevo Windows Live, un mundo lleno de posibilidades Descúbrelo.
_________________________________________________________________
Nuevo Windows Live, un mundo lleno de posibilidades. Descúbrelo.
http://www.microsoft.com/windows/windowslive/default.aspx
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090605/93a64142/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure