[Educaciolliure] FW: nota de premsa escola waldorf el Til.ler

silvia morales perez silvialurahotmail.com
Dil Feb 16 22:07:39 CET 2009




-----------------------------------------------------------------------------Per fi a Catalunya: Escola WALDORF d'Infantil i PrimàriaEl proper dissabte 7 de març, l'escola Waldorf-Steiner "El Til•ler", aBellaterra (Cerdanyola del Vallès), us convida a la seva jornada anual deportes obertes. El mètode educatiu Waldorf és novedós a Catalunya i estàavalat per una vasta experiència de noranta anys i més de 1800 escoles arreudel món, sobretot a Europa i a Amèrica. "El Til•ler" és el primer centrecatalà d'educació infantil i primària Waldorf, amb 140 alumnes de diferentsnacionalitats. La novetat d’aquest any és l’assoliment del cicle superiord’educació primària complert, gràcies a la construcció d’unes boniques aulesde fusta sostenible que us convidem a visitar. L'educació Waldorf-Steiner esbasa en dos eixos: l'individu i el seu entorn. S'educa des del respecte peldesenvolupament vital de cada infant en particular i, alhora, les tasqueseducatives es fonamenten en una compromesa consciència del context social,cultural i mediambiental en què es duen a terme. Així, la pedagogia Waldorfofereix un model d’educació emocional i d'acció social per a l’escola delpresent i del futur a Catalunya.www. escolawaldorf.orgSanti Vilalta escribió: 
Hola Mireia:En general, la trobo bé.Potser el que canviaria seria la radicació: Primer posar "Bellaterra" i després: ("Cerdanyola del Vallès").Tal com està redactat, Cerdanyola del Vallès, (Bellaterra), la primera idea que dona és que estem a Cerdanyola.Ep.....potser son maníes meves.Una abraçada, Santi.
El 15 / febrer / 2009 23:34, MireiaGarcia <mireiaaklingon.uab.es> ha escrit:
Hola,us envio la nota de premsa retocada tenint en compte els vostres suggerimentsde dimecres passat. Digueu-me si us sembla bé. Caldria tenir-la llesta perenviar-la als mitjans de comunicació a principis de la setmana del 23 de febrer.Aquest proper dimecres és probable que no pugui venir. Tinc classes a la UAB.Vam quedar que des de Difusió ens encarregàvem de la distribució de cartells ide convidar als veïns. Aviseu-me tan aviat com estiguin impressos els cartellsi programes de mà.Una abraçada,mireia--Open WebMail Project (http://openwebmail.org)
_________________________________________________________________
Consigue gratis el nuevo Messenger. ¡Descárgatelo! 
http://download.live.com/
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090216/ec71ba33/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure