[Educaciolliure] El Tatanet - espai de criança amb lloc definitiu

Cristina González cgb_bcnayahoo.es
Dme Feb 11 00:42:16 CET 2009


Hola! 

Volem informar-vos que ja tenim un espai fantàstic per duur a terme la nostra activitat diària. 

Ara que ja estem molt més estabilitzats, aprofitem per fer una crida a les families que estiguin buscant un espai de criança alternatiu per als seus fills o filles. 


EL TATANET
Espai de Criança Compartida
 
Si vols criar al teu fill o filla amb respecte pel seu desenvolupament natural, creant l’entorn necessari per a la seva felicitat i amb una pedagogía LLIURE, el nostre projecte pot interessar-te. 
 
Què és el Tatanet?
 
-         Una alternativa a les escoles bressol i infantil que permet convinar l’educació dels infants amb la nostra activitat professional.
 
-         Compartim la criançaparticipant 1 matí a la setmana amb el suport diari d’una Educadora Professional. 
 
-         Funcionem de manera horitzontal: les decisions  que afecten a la pedagogía i logística del projecte és prenen a les assembleas. 
 
-         Es respecta el ritme de desenvolupament de cada infant, intentant crear un entorn ric en recursos necessaris per a cada etapa i deixar que s’interactui amb llibertat sense intervencions no sol·licitades. 
 
-        Sóm al barri de Sants-La Bordeta, estem oberts de dilluns a divendre de 9 a 15 , convinant les activitats a interior i exterior, intentant estar el máxim de temps posible a l’aire lliure. 
 
-        Les edats actuals són entre 1 i 4 anys, però estem oberts a rebre fins a 6 anys, entre les families interessades adaptariem el projecte.
 
Si vols saber-ne més, contacta:
  eltatanet en yahoo.es
 http://eltatanet.blogspot.es/ 



      
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090210/596ee0d1/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure