[Educaciolliure] invitació

josep Pit joseppitayahoo.es
Dma Abr 21 22:14:40 CEST 2009












 




El proper dia 16 de maig , tindrà lloc el festival de les Arts pel Decreixement siguem el canvi que volem, es farà a Palau de Plegamans, a tocar de l'espai natural de Gallecs (http://salvemgallecs.blogspot.com), al Parc de l'Hostal del Fum (www.trenpalau.com), i té com a objectiu ser un punt de trobada entre diferents col.lectius i associacions que apostin per un canvi en el model de societat de consum, un canvi d’aquest sistema capitalista on els diners estan per damunt de tot, i els recursos i els espais naturals simplement s'eliminen. 
Es tracta d’un festival on els artistes col.laboren i l’entrada és gratuïta, properament el cartell estarà enllestit. Aquest festival alternatiu ha estat fet sobre la marxa però sorprenentment tot  va creixent de manera natural, hi haurà un bon cartell, amb diferents camps artístics ben representats. Música, teatre, circ, arts plàstiques i la paraula. Creiem que se’n parlarà i hi haurà una bona assistència de públic/participants. 
Ara ens cal que les associacions hi participin, sou una peça clau d’aquest projecte, hem volgut crear un lloc on diferents colectius es donin a conèixer i en coneixin d’altres. Aquest mail és una invitació perquè col.laboreu o assistiu a l’acte, donant a conèixer la vostra tasca,  aportant el vostre granet de sorra per un canvi. 
  
Si voleu participar és molt senzill, inscriviu-vos a: 
http://www.siguemelcanviquevolem.net/ 
  
dins l’apartat de colectius. 
 
 
No  oblideu que  és el vostre festival. 
  
Consum responsable, educació lliure, participació, comerç just, reciclatge, respecte, col.laboració, consciència, ecologia, ENRIC DURAN, ètica, sentit comú, sostenibilitat,cooperativisme, DECREIXEMENT, OPORTUNITAT...  
  
És temps de canvis







 






Más rápido, sencillo y seguro. Descárgate ya el nuevo Internet Explorer 8 ¡Es gratis! 



      
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20090421/17b0ed1a/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure