[Educaciolliure] educació a casa

marta garcia velasco martagvelahotmail.com
Div Oct 10 17:38:46 CEST 2008


Hola,
Aquesta es una crida al veinat de Can Baró i persones que puguin tenir fàcil accés al barri.
 
Busquem nens i nenes de entre 3 i 6 anys que vulguin compartir joc a Barcelona en horari escolar. Dies: dilluns, dimecres i dijous matíHorari: de 9:00 a 14:00 aprox(no cal tots els dies ni totes les hores!) LLOC: Barri de Can Baró (a prop de la plaça Sanllehy) Oferim: Espai exterior, terrassa de 50 m2, amb sorral (pales, cubells, camions) cuina, botiga, bici, tricicle, patinet .... Espai interior amb parquet i milers de joguines: mitjans de transport (trens, cotxes, avions, vaixells ...) contes, cases, nines, pissarra de guix, de rotuladors, teriyakis i moltes més. Menjar biològic i dieta macrobiòtica. supervisat per...Mare,Filòloga Anglo-germànica,Psicoterapeuta en Dansa i Moviment,Mestra de Reiki.
 
contacta'm per més info,
una abraçadaMarta Garcia Velasco



Date: Thu, 9 Oct 2008 09:36:56 +0000From: pinafolgado en yahoo.esTo: titona8 en hotmail.comCC: educaciolliure en moviments.netSubject: Re: [Educaciolliure] educació!!




hi ha varies families al maresme que estem educant a casa. nosaltres estem a calella. si esteu interessats en trobar-nos envieu-me un missatge a l'adreça des de la que escric.
ja deus coneixer aprender i vivir, i educar en familia, no?
 
jordi
 

----- Mensaje original ----De: marta masip i vilanova masip i vilanova <titona8 en hotmail.com>Para: "educaciolliure en moviments.net" Enviado: viernes, 3 de octubre, 2008 2:13:52Asunto: [Educaciolliure] educació!!

 Hola !!!  Estem fent educació a casa amb l' Aran que ara ha fet 6 anys i el Bernat que té 2 mesos així que necesitem força material, estem mirant de comprar material Montessori i  més nens per a poder compartir estones, estem a Alella.  Marta.     

¡Trónchate de risa con los mejores capítulos de South Park en MSN Vídeo! 
_________________________________________________________________
¿Eres un cotilla? Disfruta de todas las novedades en MSN Corazón
http://entretenimiento.es.msn.com/corazon/
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20081010/ffc8aa6f/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure