[Educaciolliure] LA XELL 08 - 09

Associació Abraçam abrassamayahoo.es
Dil Nov 3 23:00:46 CET 2008


Hola de nou a tothom,

Només dir-vos que estem molt contens que tot comenci a moure's una altra vegada.

Nosaltres (Bernat i Maite) hem tornat a ser pares (de fet pare i mare ;-) i ara mateix ens surten plaers del dia a dia per les orelles, plaers amb les nostres filles i el nouvingut i els plaers diaris de la nostra proposta educativa d'educació lliure "Al Coll" a La Sénia.

Respecte al mail confirmar que farem tot el que estigui al nostre abast per col·laborar en seguir tirant la Xell endavant i que ens agradaria saber quines persones estan parlant amb els partits polítics en representació de tots i tenir coneixement de les properes trobades abans que es duguin a terme.

Una abraçada de nou,
i endavant
Bernat i Maite




________________________________
De: "jmateu22axtec.cat" <jmateu22axtec.cat>
Para: educaciolliureamoviments.net
Enviado: lunes, 3 de noviembre, 2008 19:07:53
Asunto: [Educaciolliure] LA XELL 08 - 09


Hola a tothom
Des del grup de treball de la Xell us volem comunicar unes cosetes:
Com ja us vam comunicar abans de l’estiu, el grup de treball de la Xell vol impulsar un model organitzatiu diferent per a les activitats organitzades per la Xell que passi per la creació d’una associació.
Mentre es porta a terme tot aquest procés, les activitats organitzades pel grup de treball aquest any es reduiran a les següents:
-         La creació del web
-         L’organització dels tallers de formació
-         Les reunions per a definir aquest nou model organitzatiu
-         Les trobades i contactes amb els representants polítics pel tema de la llei i del reconeixement legal de formes alternatives de compliment amb l’escolarització obligatòria.
-         L’organització d’unes II jornades d’educació lliure al mes de juliol.
 
Us expliquem ara en quins punts ens trobem sobre cadascú d’aquests aspectes:
-         Respecte al web: en Rafel d’Arenys de munt està treballant en el disseny. Volem que tingui informació sobre l’educació lliure, sobre materials, recursos, activitats, etc. Tenim una llista àmplia de les escoles lliures de Catalunya, però no sabem si totes desitgen aparèixer al web. Per tant, aviat enviarem una fitxa per tal que les escoles i els grups de criança que desitgen aparèixer al web puguin omplir-la. 
-         L’organització dels tallers de formació. La Maria jose, de Moixaina, ja va enviar la informació sobre el primer taller. Esperem que, com l’any passat, puguem anar organitzant aquests tallers regularment. 
-         Les reunions per a l’associació. Totes les persones que desitgeu participar en aquest debat, si us plau, envieu-me un mail confirmant-me això, i us incloure en la llista de debat. La idea és anar debatent per mail alguns documents amb propostes (estatuts, quotes, organització, ...). Suposo que farem alguna convocatòria física també.
-         Les trobades amb els partits polítics: de moment hi ha hagut dues reunions, amb els representants de convergència i unió, i amb els d’iniciativa-verds. En Pere Juan us enviarà un mail amb més detall sobre el tema. Hem elaborat un document i uns materials que estem passant als polítics. Les reunions es fan amb la participació també de l’advocat que vam contractar amb els diners de les vostres aportacions.
-         L’organització de les II jornades de la Xell. Tal i com estan les coses a tot arreu, pensem que és necessari tenir un punt de trobada amb altres escoles i iniciatives d’educació lliure de tot l’estat, i també vincular-nos amb la nova xarxa d’escoles lliures a nivell europeu. Per a fer un petit pas en aquest sentit, volem organitzar les II jornades Xell al mes de juliol.
 
Fins aviat
Grup de treball de la xell


      
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20081103/3b083405/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure