[Educaciolliure] RE: Col·labora pel dret a decidir

Laia Manresa laialaialaiahotmail.com
Dij Maig 29 12:08:49 CEST 2008


Moltíssimes gràcies a tota la gent de la Xell que us heu involucrat activament en aquesta qüestió sobre la legalitat dels nostres projectes. Us agraeixo profundament la dedicació i l'entrega. Per la nostra banda i de moment, farem una aportació econòmica per cobrir entre tots el cost de l'advocat. Aquest divendres, a la Caseta (projecte del qual formo part) tenim reunió de pares. Encara que hi ha molta gent que reb els correus a través de la llista, llegirem aquesta carta perquè tothom s'assabenti de l'estat de la qüestió. Abraçades i petons, Laia Manresa


Date: Wed, 28 May 2008 23:03:20 +0000From: secretaria_xell en yahoo.esTo: educaciolliure en moviments.netSubject: [Educaciolliure] Col·labora pel dret a decidir






Col·labora per garantir el dret de les famílies a escollir l'educació que volen pels seus fills i filles.
 
Benvolguts i benvolgudes companys/es de la Xell,
 
Avui us escrivim des de la Secretaria per explicar-vos com ha anat evolucionant la discussió al voltant de la qüestió legalitat i les decisions que des del grup de treball s’han anat prenent.
 
La veritat és que ha anat tot molt ràpid perquè no hi havia gaire temps per fer les al·legacions i a més havíem calculat malament i comptàvem amb una setmana més que en realitat no tenim.
 
En aquest temps hem estat elaborant les al·legacions a presentar i gràcies a l’ajuda inestimable d’algunes persones de la llista que s’han posat de seguida a la feina i ens han orientat i ofert contactes hem pogut discutir al voltant de qüestions que ens resultaven difícils per la seva envergadura. Entre altres el més important estava relacionat amb la necessitat o no de sol·licitar l’ajuda especialitzada d’advocats que escrivissin les al·legacions de manera correcta i, sobretot, que tinguessin contactes dins l’administració que ens permetessin parlar amb els diferents partits polítics i el propi Sr. Maragall a ser possible.
 
El dubte més important evidentment estava relacionat amb els honoraris que per aquesta feina ens demanen els advocats que s’han contactat (3.000 euros tot plegat) i la situació econòmica actual de la Xell. 
 
Després de molt parlar les conclusions a les que hem arribat són les següents:
ü      Estem d'acord en contractar l’advocat David Bonvehí per tal que revisi la nostra al·legació i l'entregui dins de termini.
ü      Estem d'acord en contractar els seus serveis per a les posteriors entrevistes i negociacions amb govern i polítics acompanyat per alguna de les persones que formen part del grup de treball.
ü      Cal intentar acordar un pagament fraccionat. (que en l’actualitat sabem seria d’un 50% ara + 50% en acabar la feina).
 
Totes les decisions s’han pres tenint present la importància que la qüestió té per a la supervivència de cadascun dels projectes que en l’actualitat està en marxa i per preservar de la manera més legal possible la continuïtat de l’educació lliure.
 
És per això i perquè la situació econòmica actual de la Xell és molt pobra que ens adrecem també a tots i totes vosaltres. Perquè sense l’ajuda de les persones que formeu part de la xarxa, les famílies que han optat per aquesta opció educativa, les persones que han apostat per la creació de projectes que acullin a aquestes famílies i, en general,  tothom i tota dona que es senti involucrada en la voluntat de garantir el dret a decidir l'educació que volem per als nostres infants no podem tirar-ho endavant.
 
La manera de contribuir seria fent un ingrés de la quantitat que cadascun i cadascuna de vosaltres penseu que podeu aportar al número de compte: 3025-0001-13-1433385938 sota el concepte pagament advocat i amb el vostre nom, si ho desitgeu, com a remitent.
 
Gràcies a tots i totes per la vostra atenció, el vostre respecte i indubtablement la vostra ajuda tant econòmica com emocional.
 
Ben cordialment, Secretaria XELL 


Enviado desde Correo Yahoo!La bandeja de entrada más inteligente.
_________________________________________________________________
Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar siempre a la última
http://newsletters.msn.com/hm/maintenanceeses.asp?L=ES&C=ES&P=WCMaintenance&Brand=WL&RU=http%3a%2f%2fmail.live.com
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20080529/e3ef170b/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure