[Educaciolliure] RE: Campanya de suport a la criança

Miquel Àngel Alabart malabartahotmail.com
Dme Mar 26 01:07:51 CET 2008


Hola,
Està clar que alguna cosa funciona malament, vaig enviar aquest correu el 3 de març i el rebo a la llista com enviat ahir...En tot cas, aprofito per dir dues cosetes:
 
- Ens hem pres la llibertat de publicar a la nostra web www.viureenfamilia.com un llistat d'escoles "innovadores" que en bona part és el llistat que corre per la llista, amb dades de les que ja havíem publicat fa dos números a la revista i amb alguna escola més, potser no ben bé "lliure" però interessant de conèixer. No cal dir que podeu fer-hi aportacions enviant un mail al contacte de la web (viure en viureenfamilia.com).
 
- Ja és a la venda el número 26 de "Viure en família" (i 2 de "Crianza natural"). A banda d'articles de salut de mare i nadó (sòl pelvià, còlics del nadó, etc.) hi ha quatre articles més pedagògics: 
 
- "Com parlar del canvi climàtic amb els nens", del C. Fresneda i la H. Freire, amb experiències respectives d'educació lliure. 
- "Psicomotricitat: deixar que el cos parli", del Pere Juan i la Verónica Antón, de La Caseta.
- "Assemblea: qui endreça la casa?", d'Eva Martínez i Júlia Campanera, un article a quatre mans (mare-mestra i filla de 6 anys) sobre com organitzen l'endreça a casa seva. 
- "La família i l'educació ètica i cívica", d'E. Martínez, profe a la U. de Murcia. Aviso: pot ser una mica polèmic.
 
I també articles pràctics com propostes per anar d'excursió (E. Garcia), com fer germinats a casa o idees de berenars saludables (de la Montse Bradford).
 
El trobareu al quiosc o a botigues de productes naturals. I si us subscriviu (només 11 € els quatre números d'un any) a través de la web, us pot sortir gratix.
 
Espero que hagi estat de l'interès de la llista, 
merci,
Miquel Àngel


From: malabart en viureenfamilia.comTo: educaciolliure en moviments.netDate: Mon, 3 Mar 2008 13:50:06 +0100Subject: [Educaciolliure] Campanya de suport a la criança




Hola,
Des de la nova Coordinadora por unas nuevas políticas familiares, d’àmbit estatal, estem fent una campanya estatal per demanar als partits un compromís amb la criança de cara a les eleccions generals. Podeu llegir el manifest i adherir-vos a www.apoyalacrianza.com
Merci!
Miquel Àngel
Quetzal
_________________________________________________________________
Tecnología, moda, motor, viajes,…suscríbete a nuestros boletines para estar siempre a la última
Guapos y guapas, clips musicales y estrenos de cine. 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20080326/c9061419/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure