[Educaciolliure] Jornada pedagògica per matriculació a Xantal a?=

ALBA DEL CID albadelcidayahoo.co.uk
Div Mar 14 16:58:42 CET 2008


LA ESCUELA XANTALA (que pertenece a la Associació Xantala d’Acompanyament a la Criança) tiene su Jornada de Puertas Abiertas el próximo miércoles 27  de Marzo a las 17:30h y Jornada Pedagógica a las 18h
   
  Estamos a Marià Aguiló, 111 bajos-2. 
  Metro Poblenou. Linea 4.
  EMAIL: albadelcid en yahoo.co.uk. Tel. 664 580 347
              www.xantala.net
   
   
    La Associació Xantala tiene como finalidad el acompañamiento respectuoso de la crianza en todo el proceso hasta el acceso del niño en la Educación Primaria. Por ello pretende dinamizar la creación de redes entre familias, ofreciendo información y formación para crear más consciencia sobre la implicaciones de la maternidad/paternidad.
   
  Dentro de este proyecto integral de la Asociación se situa la Escuela Xantala para niños y niñas de 2 a 6 años, fundada en septiembre de 2006. La Escuela pretende ofrecer espacios y propuestas preparadas –opcionales- que favorezcan que cada niño/a  pueda desarrollarse en plenitud, a partir de su propia singularidad de forma autónoma y libre.

   
   
   
   
  L’ESCOLA XANTALA (que pertany a l’Associació Xantala d’Acompanyament a la Criança) té la seva Jornada de Portes Obertes el proper dimecres 27 de març a les 17:30h i Jornada Pedagògica a les 18h.
   
  Estem a Marià Aguiló, 111 baixos-2. 
  Metro Poblenou. Línia 4.
  EMAIL: albadelcid en yahoo.co.uk Tel. 664 580 347
               www.xantala.net
   
    L’Associació Xantala té com a finalitat l’acompanyament respectuós de la Criança en tot el procés fins l’accés de l’infant a l’Educació Primària. Per això pretén dinamitzar la creació de xarxes entre famílies, oferint un espai d’informació i formació per a crear més consciència sobre les implicacions de la maternitat/paternitat. 
   
  Dintre d’aquest projecte ingral de l’Associació es situa l’Escola Xantala per a infants de 2 a 6 anys, fundada al setembre del 2006. L’Escola vol oferir espais i propostes preparades- opcional- que afavoreixin que cada infant pugui desenvolupar-se amb plenitud, a partir de la seva propia singularitat de forma autònoma i lliure.

   

       
---------------------------------
 Rise to the challenge for Sport Relief with Yahoo! for Good
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20080314/54ab5503/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Educaciolliure