[Educaciolliure] Resum 2a trobada legalitat

pepe lopes mendeslerendes en yahoo.es
Lun Ene 14 12:28:35 CET 2008


Hola.
Sóc pare d'una nena que va a l'Abellarola. Des de l'anunci de la nova llei he estat seguint tota la informació que es va publicant al respecte, i tots els comentaris que es van fent a la llista. Tenia intenció d'assistir a la reunió del passat diumenge, però, per motiur familiars, no va poder ser. Voldria saber si s'ha valorat la possibilitat de contactar amb els sindicats (almenys amb els més "progressistes", si em permeteu de calificar-los així) i exposar-los el nostre punt de vista quant al tema de l'obligatorietat. 
No estic segur que sigui realment útil de fer-ho, per això vull saber què n'opineu.

Artur Vidal

jmateu22axtec.cat escribió: Hola
 avui hem tingut la segona reunió de l'espai de legislació. 
 No hem pres cap nota en directe, així que us enviem un mini resum del que s'ha parlat, i sobretot del que s'ha decidit.
 S'ha acordat d'iniciar el contacte amb l'administració. 
 Hem demanat a en Pepe Contreras que faci d'intermediari en aquest diàleg, ja que és una persona que coneix l'educació lliure  (és pare d'un  nen que ha estat  a  El Roure, ara ja ha acabat), ha estat vinculat a la xell des de l'inici i ha investigat i escrit sobre el tema de l'educació alternativa. 
 En Pepe ens ha demanat de ser acompanyat per alguna altra persona que conegui be les escoles vinculades a la xell. Hem acordat que un cop es conegui la data de la reunió amb l'adminsitració, es convocarà una petita reunió entre totes aquelles persones que estiguin disposades a acompanyar-lo i, d'aquesta manera, en aquesta reunió preparatòria es podrà perfilar més la manera d'enfocar la trobada.
 De tota manera, la primera reunió amb l'adminsitració bàsicament servirà per presentar-nos i valorar quines possibles vies poden haver-hi.
 La persona de l'administració amb qui es vol parlar és una persona coneguda, que ens pot orientar i aconsellar sobre com es podria enfocar el tema.
 
 També s'ha parlat de que seria interessant enfortir el contacte amb els companys/es de la desescolarització i amb altres escoles alternatives. La voluntat hi és, el que falta són més forces i més persones col·laborant. 
 
 Som-hi
 
 jordi mateu _______________________________________________
Educaciolliure mailing list
Educaciolliureamoviments.net
http://www.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/educaciolliure


       
---------------------------------

Web Revelación Yahoo! 2007:
 Premio Favorita del Público - ¡Vota tu preferida!
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20080114/761fd818/attachment-0001.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure