[Educaciolliure] RE: La Intoxicacion Farmacologica de niños yadolescentes

gemma colell enrich gemmacolell en hotmail.com
Dom Feb 10 10:41:22 CET 2008


No estic suficientment informada d'aquest tema, però la meva opinió és que la industria farmacològica és molt poderosa i crec que amb cap escrúpol considerent les persones com mercat a anar ampliant, si cal amb nens, creant enfermetats inexistents, per poder guanyar encara més diners, sense cap mirament cap al mal que se'ls està fent, que és molt.
Sobre la comissió, està molt bé que hi hagi gent, de tant prestigi com Szasz, lluitant per desenmascar el tema. 
Jo volia dir que també està bé saber qui està darrera d'ell, i si bé coincideixo amb ells en aquesta tasca, desconfio de grups considerants per molta gent sectes perilloses i destructives i que porten a terme activitats més que dubtoses, amb fins poc clars i que han aconseguit verdaderes fortunes dels seus adeptes. 
Si han tingut molt èxit entre els famosos crec que és perquè són un bon objectiu. No s'acostumen a interesar per gent dels estrats més baixos de la població de qui poca cosa en poden treure, excepte que treballin per a ells sense cobrar gairebé res (sense seguretat social) durant anys, sino que és la gent que els proporciona ingents quantitats de milions de dòlars (aprox. reben d'ells 300 milions de dòlars anuals) la que interesa. Un altre gran negoci. 
No crec que estiguin perseguits només per aquest tema incòmode per l'Estat, ténen darrera seu una activitat criminal gens menyspreable, a més d'una creuada contra homosexuals, per posar un exemple (diuen que són els únics que poden curar aquesta "malaltia"?!?!?!?!). 
A internet ténen una activitat censora important de pàgines que informen del seus mètodes i hi ha gent que ha d'anar protegida i escoltada durant anys per haver dit el que en pensava d'ells.
 
L'escriptor Pepe Rodriguez en parla al seu llibre "El poder de las sectas". 
 
Sobre Szasz vaig llegir fa temps un llibre interesant "Nuestro derecho a las drogas" que parla de la ingerència del governs en l'administració o no de diverses substàncies farmacològiques (+ o -). No en sé gaire més però t'enviaré si recabo més informació. > Message: 2> Date: Sat, 9 Feb 2008 14:13:34 +0100> From: "Joan Carles Isern" <joancarlesisernamollet.mdvnet.com>> Subject: Re: [Educaciolliure] La Intoxicacion Farmacologica de niños y> adolescentes.(Joan Carles Isern)> To: educació lliure tothom <Educaciolliureamoviments.net>, "gemma> colell enrich" <gemmacolellahotmail.com>> Message-ID: <005001c86b1d$95cd9140$0201a8c0ausuariqh050e6z>> Content-Type: text/plain; charset="windows-1252"> > Gràcies per la teva informació, i Visca la institució Comisión Ciudadana en pro de los Derechos Humanos, fundada per L. Ronald Hubbard, (fundador, alhora de Dianètica i Cienciologia), junt amb el Dr. Thomas Szasz per alçar la seva veu en contra del enorme negoci que suposa la medicació infantil dels nens als EUA, (només als EUA el 2006 es van prescriure més de 31 mil.lions de receptes per a la seva compra) es calcul.la que a un 10 per cent de tots els nens de deu anys, sel's dona algún medicament per tractar el déficit de atenció. > > Es un gran negoci que només als EUA genera 3100 mil.lions de dólars al any . I aixó només és la realitat dels EUA, perque aquests medicaments són molt popul.lars en molts altres llocs del món. En Espanya rubifén es l'únic f'armac que es fa servirperr al déficit de atenció i aquestes mateixes pildores de metilfenidato, es troben en America Llatina sota el nom de ritalin o ritalina.> > Haig de afegir, que per altres informacions que he anat recopilant, té serioses contraindicacions i efectes secundaris, en nens que, recordem encara no están plenament constituits a nivell tant fisica com sicológica. De fet un informe de la FDA> > Anant a contracorrent no m'extranya que els estiguin perseguint als EUA i que tanta gent famosa els recolzi.> > Em pots enviar més informació sobre aquesta Institució i el Dr. Thomas Szasz ?> > Per cert que un informe de la FDA (Administració de Fármacs i Aliments, entitat del Govern dels EUA), demostraque 25 persones, en la seva majoria nens, van morir després de ingerir algún d'aquestos farmacs.> > > Alguns enllaços interessants per ampliar la informació sobre els efectes de la medicació i alternatives:> > http://www.ritalindeath.com/ADHD-Drug-Deaths.htm> http://www.3deducacion.com/Alternativas.html> > > > Joan Carles> 
_________________________________________________________________
MSN Video. 
http://video.msn.com/?mkt=es-es
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20080210/2235c9b1/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure