[Educaciolliure] Formació Psicoteràpia - gener 2009

Cristina Fumàs cristina_fumasahotmail.com
Dij Des 18 01:45:35 CET 2008


 



Companys, Després d'haver iniciat molt satisfactòriament la formació en Assessorament Psicològic d'Orientació Centrada en la Persona, us enviem la informació referent al mòdul d'Assessorament Psicològic d'Orientació Gestàltica que començarà el proper 8 de gener. Us agrairem que també ho feu arribar a aquells que cregueu que poden estar-hi interessats. Més informació: 93 225 19 12 / secretariabcnapsicoterapeutas.org / www.psicoterapeutas.org Cursos reconeguts per la FEAP (Federació Espanyola d'Associación de Psicoterapeutes) i el COP. Docents: 
BURDIEL NALES, José Mª
Llicenciat en Psicologia i Filosofia. Psicoterapeuta individual i de grup. Director del Màster en psicoteràpia individual i de grup de la U.P. Comillas. Professor de la U.P. Comillas.
 
GARCÍA-MONGE REDONDO, José Antonio
Llicenciat en Psicologia i Filosofia. Diplomat a Lumen-Vitae (Brussel·les) i a l’Asociación Médico-Psicológica AMAR (París). Psicoterapeuta individual i de grup. Professor de la U.P. Comillas.
 
GIMENO-BAYÓN, Ana
Doctora en Psicologia, fundadora i codirectora de l’Institut Erich Fromm, investigadora i docent en Psicoteràpia Integradora Humanista.
 
HERRERA JOFRE, José MªLlicenciat en Psicologia i Economia. Psicoterapeuta individual i de grup. Coach. Professor de la U.P. Comillas Una abraçada,Cristina Fumàs
_________________________________________________________________
Connect to the next generation of MSN Messenger 
http://imagine-msn.com/messenger/launch80/default.aspx?locale=en-us&source=wlmailtagline
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20081218/e7ef0c11/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure