[Educaciolliure] Rv: resum i convocatòria reunió projecte educació lliure vinyols

Paula Gertel garra_pataayahoo.com
Dis Ago 30 10:38:44 CEST 2008




amics, amigues,

a principis d'agost ens vam trobar per primer cop al Vinyols Camp un grup de famílies, professionals i altres persones interessades en impulsar i participar en un projecte d'educació lliure. Va ser una primera trobada introductòria on es van parlar de varis aspectes:


cada família, professional o persona va presentar-se i explicar perquè havia assistit a la reunió i exposar la seva situació i/o possible interés/vinculació amb el projecte.

el tema de l'espai, va sorgir la proposta de que aquest podria ser el Vinyols Camps (entre reus i cambrils - que compta amb un magnífic espai interior i exterior) , sense que suposés massa cost pel projecte però calia acabar-ho de parlar amb l'equip directiu del camping per confirmar aquesta possibilitat en ferm. Es va parlar també de la possibilitat de d'algun altre espai.


es va plantejar per part de força famílies el dilema de que les escoles existents no cobreixen les necessitats reals de desenvolupament i aprenentatge dels nostres nens i nenes, i per altra banda fora de l'escola ens trobem que no queda coberta la necessitat, també real i expressada pels menuts, de socialitzar, sobretot a partir dels 3-4 anys, amb nens i nenes de la seva edat. Per això ens  veiem amb la necessitat i tenim ganes d'organitzar un projecte d'aquest tipus amb la suficient participació per a que puguin cobrir-se ambdós aspectes. Vam acordar llavors fer la màxima difusió possible de la convocatòria per poder contactar altres famílies amb el mateix interés.


es va oferir la possibilitat de crear un espai de debat i treball per internet per al grup

es van comentar molt per sobre algunes qüestions legals relatives als projectes d'aquest tipus.

jo vaig arribar tard a la reu, i potser m´he deixat algunes coses....



Vàrem acordar trobar-nos de nou a principis de setembre, el diumenge dia 7 de setembre al Vinyols Camp, a les 17:00h al costat de la piscina (zona sorral), envio tot seguit la convocatòria en un nou correu per poder-ne fer difusió.


cristina 685645871




      ____________________________________________________________________________________
Yahoo! MTV Blog & Rock >¡Cuéntanos tu historia, inspira una canción y gánate un viaje a los Premios MTV! Participa aquí http://mtvla.yahoo.com/
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20080830/93e1d355/attachment.htm>


Més informació de la llista de correu Educaciolliure