[Educaciolliure] Propers tallers de constel·lacions

Miquel Àngel Alabart malabart en hotmail.com
Lun Nov 5 20:51:06 CET 2007


Us envio informació dels propers tallers de constel·lacions familiars a Barcelona (17 de novembre) i Vic (29 de novembre). Us agrairem que en feu difusió entre les persones que creieu que hi poden estar interessades.
Una abraçada,Miquel Àngel
 
 
Les constel·lacions familiars El treball de constel·lacions familiars sistèmiques mira de fer sortir a la llum les dinàmiques inconscients dels sistemes familiars. Moltes de les situacions de malestar del present són conseqüència de situacions del passat, potser una o dues generacions enrere. A través del treball de constel·lacions podem veure clarament i de forma de vegades sorprenent, la manera en que els vincles profunds en el si dels sistemes pot estar produint infelicitat, i mirar de trobar-hi solucions. Es tracta de fer prevaldre el que Bert Hellinger, principal impulsor d'aquest treball, anomena ordres de l'amor; és a dir, fer que l'amor alliberi enlloc d'enmalaltir. Amb aquest treball podem comprendre millor i contribuir a sanar situacions de malestar, malaltia o confusió, especialment si sabem de realitats traumàtiques en les nostres famílies: desapareguts, morts tràgiques, successos moralment inacceptables en l'època en que es van produir, persones excloses per una raó o una altra, etc. El treball es fa en grup. Les constel·lacions són configurades per representants, que són escollits de forma intuïtiva per cadascuna de les persones que treballen, entre els assistents que accepten participar-hi. Però tothom que assisteix pertany ja al grup, i les constel·lacions actuen dintre seu d'una forma o altra. Participar en un taller de constel·lacions familiars és una de les experiències més intenses i alliberadores que podem experimentar. Estem encantats de compartir-lo amb tu.  Propers tallersDirigits per Miquel Àngel Alabart i Montserrat Voltes, terapeutes gestàltics formats en constel·lacions familiars
 
Barcelona:Dissabte, 17 de novembre del 2007 a les 10'30 h. del matí (duració aproximada, 3 hores).Lloc: La Caseta, C. Mateu, 18, Gràcia - Barcelona. Metro Fontana.
 
Vic:
Dijous, 29 de novembre del 2007 a les 18 h (duració aproximada, 3 hores).
Lloc: Centre Gestalt. Edifici Seminari.
 
Preu de cada taller: 30 €Per més informació i inscripcions: Quetzal, tel. 93.219.83.39
_________________________________________________________________
Discover the new Windows Vista
http://search.msn.com/results.aspx?q=windows+vista&mkt=en-US&form=QBRE
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20071105/6126bbd2/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure