[Educaciolliure] Fw: L'Espai dels Pekes "Una altra manera d'educar"

Pere Juan nosomres en telefonica.net
Mar Mayo 22 22:46:38 CEST 2007


HOLA A TOTHOM!!!
 
L'Espai dels Pekes organitza una xerrada sobre "Una altra manera d'educar"

 

Hola! Per qui no em coneixeu sóc la Núria de L'Espai dels Pekes, un espai educatiu de nova creació a Girona, amb l’esperit de proporcionar al nen en els seus primers anys de vida un entorn adeqüat al seu desenvolupament natural. Intento crear espais adeqüats perquè el nen experimenti lliurement i pugui sentir-se respectat i escoltat. Un model de comunicació basat en el respecte i la confiança marquen les nostres relacions amb l'entorn. Per aquest motiu crec que la no directivitat i confiar en que el nen sap millor que ningú el que necessita és la base més important perquè aquest es pugui dedicar al seu desenvolupament.  

La primera i principal referència a l'hora de crear L'Espai dels Pekes ha estat arrel de l'experiència viscuda a La Casita de Barcelona amb qui hem pogut treballar i compartir vivències amb la criança infantil amb Begonya Gonzàlez i Cristòbal Gutiérrez (creadors i directors daquest centre i de l'actual escola El Roure), amb l' Anna Bachs (que va ser directora de La Caseta i durant molts anys presidenta de l'Associació Internacional de Massatge Infantil d'Espanya) i amb Pere Juan (un magnífic psicomotricista entre d'altres coses i actual director de La Caseta de Barcelona). L' Experiència i la trajectòria de la Fundació Educativa Pestalozzi, de Tumbaco, a Ecuador, creada per Mauricio i Rebecca Wilt també ha sigut un marc de referència important per mi. I altres treballs com el d'Emmi Pikler, Celestine Freinet i Alexander Lowen. Actualment realitzo una formació com Psicoterapeuta Bioenergètica.

Tot això, per dir-vos que Dijous 31de maig a les 6 de la tarda realitzarem la xerrada "Una altra manera d'educar" les dues educadores que estem aquí a L’Espai: Núria Mauri (Educadora Social) i Eva Bofill (mare), amb la intenció de mostrar el nostre treball.
La xerrada es durà a terme en el mateix centre que es trova situat al carrer Riu Güell, 50, baixos de Girona (zona edifici CINC). 
Per comptar amb més informació podeu adreçar-vos als números de telèfon 972.21.64.75/665.860.800 o per correu electrònic lespaidelspekes en hotmail.com
Si creus que algú pot estar interessat en aquesta xerrada pots enviar-li aquest e-mail.

 

 



--------------------------------------------------------------------------------
Consigue el nuevo Windows Live Messenger Pruébalo 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20070522/da46cd17/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure