[Educaciolliure] Fw: Propera trobada pedagògica

Dani Rius danirius69 en hotmail.com
Mar Mar 27 22:29:51 CEST 2007


Us escrivim aquest missatge per informar-vos que la propera trobada pedagògica, la de demà, serà enregistrada. Vindran a gravar l'Albert, el Jordi i el Víctor. Són estudiants de periodisme i mitjans audiovisuals i estan interessats a fer un documental sobre educació lliure.
Ens va agradar molt la seva proposta i l'enfocament que volen donar al tema.

 Darrerament els mitjans de comunicació estan mostrant molt d'interès en el moviment d'escoles lliures. Per això a la darrera trobada del grup de treball de la Xell vam debatre quina mena de difusió ens convenia. D'una banda, vam arribar a la conclusió que una difusió massiva, en mitjans de gran audiència, podria posar en perill alguns projectes. D'altra banda, a la Xell en general i a la Caseta en particular ens interessa disposar d'un material audiovisual de qualitat per possibles presentacions a jornades, fòrums, etc.

 Amb l'Albert, el Jordi i el Víctor hem acordat que no es farà cap difusió que no passi per la consulta de la Xell, que representa, d'alguna manera, les escoles lliures, ni de la Caseta, que té molta presència en el documental.

Ells van comprendre aquesta necessitat nostre. A més a més, el seu treball no tindrà el format que s'acostuma a presentar en els mitjans habituals. Estan més interessats en concursos i festivals que no pas a abastar una audiència.


Si algú, després de ser gravat, no volgués aparèixer en el documental, també pot dir-ho. Per a qualsevol pregunta us podeu adreçar a ells.

Una abraçada i fins demà,

Xell

 

 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20070327/7fb555f2/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure