[Educaciolliure] Trobades a Malgrat

eGEM eJEM egemejem en yahoo.es
Vie Mar 16 22:48:36 CET 2007


Som un grup de pares, mares, nens i nenes...tietes i tiets...que cada dijous ens trobem a Malgrat de Mar al Parc nou (que no sé com es diu) de 9 del matí fins que el cos ens digui prou, normalment ens quedem a dinar i ens quedem una estoneta més per la tarda.
   
  Hi ha nens de totes les edats i venim de molts llocs diferents, alguns d¨Arenys, altres de Breda, Blanes, Calella, Pineda...El que proposem son activitats pels adults, ja que els nens es busquen la vida de seguida i desapareixen entre els tobogans. De bon matí una mica de ioga pels més matiners, un ball, unes cancons...cada setmana algú donará una mini xerrada d´introducció a algún tema en concret i bueno, quan la gana crida fem un pic-nic asseguts a l´herba.
  Qui tingui ganes pot organitzar una activitat.
   
  Per arribar a Malgrat desde Barcelona només heu d´agafar un tren desde Sants, Placa Catalunya, Arc de Triomf o el Clot que fa tota la costa fins a Blanes o Macanet-Massanes. I desde l´estació de Malgrat trigueu 10 min caminant fins al parc. El parc es un parc amb bolets, sabates, donuts i croisants gegants, és una passada.
   
  Us hi esperem.
   
  Si algú té algún dubte, o es perd o algo truqueu-me al 699386058.

 		
---------------------------------

LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20070316/7c00c4fe/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure