[Educaciolliure] Canvis a Moixaina

laia casals moixaina2006 en yahoo.es
Mar Jul 10 15:00:32 CEST 2007


Estimats amics!
   
  Volem fer arribar un missatge força important a tots vosaltres: ¡Moixaina es trasllada a Valldoreix!
   
  Com ja sabeu els que coneixeu la trayectoria de Moixaina, la seva activitat fins ara s’ha vingut desenvolupant integrament a la ciutat de Barcelona. En diferents espais (Platja Barceloneta, Parc de la Ciutadella i Jardins de Joan Brossa) i sempre a l’aire lliure. Aquesta condició ha donat situacions molt interesants. Sabem que l’exterior ofereix unes possibilitats que no tenim dins d’un espai tancat. Ara, despres d’alguns anys d’existencia de Moxaina, volem afegir a aquest context educatiu de “l’escola sense parets” un espai físic que permetra als nens entrar en un nou nivell de decisió i autonomia.
   
  A partir del proper mes de setembre Moixaina desenvoluparà la seva activitat en una casa al terme municipal de Valldoreix. Disposarem d’un espai interior per realitzar algunes activitats específiques, tenir més diversitat de materials, i on els infants podran realitzar treballs que tinguin una continuïtat en el temps. La casa també disposa d’un jardí d’uns 700 m2 on els infants podran desenvolupar les seves activitats a l’aire lliure, i dels quals dedicarem una part a la construcció d’un hort.
   
  Un día a la setmana continuarem anant a la Platja de la Barceloneta. Volem conservar aquesta dinàmica perque sabem que l’energia que es crea en aquest espai es del tot especial i diferent. També realitzarem sortides habituals pels voltants de la casa, on existeixen les condicions per seguir beneficiant-nos d’un entorn adecuat per les necesitats psicomotrius dels nens. 
   
  Els pares i les mares podran continuar acompanyant als seus fills el temps necesari fins la seva total adaptació. En definitiva, els fils essencials del nostre funcionament continuaràn respectant-se.
   
  Moixaina també ampliarà el seu horari i oferirà el dinar per aquelles families que estiguin interessades. D’aquesta forma l’horari que venia sent de 9.30 a 14.00 es modificarà de 9.00 a 15.30 h.
   
  Si teniu algún dubte sobre aquestes qüestions exposades o sobre qualsevol altre aspecte, ens els podeu fer arrivar a través del correu electrònic: moixaina2006 en yahoo.es  o bé trucant-nos a qualsevol dels següents telèfons:
   
  Fixe Ester o Laia: 93 229 22 19
  Mobils: Ester (675382434)  Laia (661736723)

       
---------------------------------

Sé un Mejor Amante del Cine
¿Quieres saber cómo? ¡Deja que otras personas te ayuden!.
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20070710/bfd9be50/attachment-0001.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure