[Educaciolliure] RV: Bon Nadal!

Teresa Pla teresa.pla en premsalocal.com
Vie Dic 21 19:04:50 CET 2007


            

 

Hola a tots : us desitjo Bones Festes amb el Cub Màgic de la meva empresa ( que consti que no li faig propaganda però aquest any m´ha agradat la seva proposta pel 2008 ) i per encomanarvos-la us regalo una Idea ( una Idea és una llavor que plantem dins la Realitat - algú de la Xarxa va citar Goethe en aquest sentit i com que és adient el cito de nou abaix ) .

Bé, la Bona Idea que us regalo és : " Ja que vetllem pels Drets dels Infants fem un esforç d´honestedat i paguem amb la mateixa moneda als adults amb qui ens relacionem a qualsevol nivell ( desconeguts, parella, amics, familia...) per respecte al nen que tots portem dins ".

 

Pel dret bàsic de ser escoltat. Escoltat en totes les seves manifestacions sense ésser menyspreat en allò que no ens agrada d´ell. No jutjant-lo des de la prepotencia que ens confereix la mirada adulta del que és correcte. Perque si arribem a entendre el seu error és perque un dia també ens vam equivocar i vam haver de patir les conseqüències. 

Pel dret Basic a ser escoltat, tenint en compte que per pròpia naturalesa no és ni més ni menys que cap de nosaltres. Que per pròpia naturalesa té tan dret com nosaltres a viure´s en pau i armonia, i la hi hem de respectar. Que en la mesura que actuïi de forma hòstil amb la seva actitud ( com a conseqüència del seu egoisme o malestar ) li hem de demanar responsabilitats actuant a l´hora amb paciencia per no posar-nos al seu nivell però també amb contundencia.

Bé, que les llavors fructifiquin ¡!!!!!!!!!

 

 

            Hasta que uno no se compromete, está la duda, la posibilidad de retroceder, siempre sin provecho. Por lo que se refiere a todos los actos de iniciativa y de creación, hay una verdad elemental cuya ignorancia mata un sinnúmero de ideas y de planes espléndidos: en el momento en que uno se compromete de veras, no como acto impulsivo, la Providencia también actúa.

 

Para ayudar a uno, ocurren todo tipo de cosas que, sin decisión, no ocurrirían jamás. Toda una corriente de acontecimientos se desprenden de la decisión, provocando a favor de uno todo tipo de incidentes imprevistos, encuentros y ayuda material que nunca nadie hubiera soñado que sucedieran. Cualquier cosa que puedas soñar, que puedas hacer, empieza a hacerla. El atrevimiento conlleva genio, poder y magia.

 

W. Goethe

 

 

 

 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20071221/9afb2bcb/attachment-0001.htm 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un mensaje que no está en formato texto plano...
Nombre     : no disponible
Tipo       : image/jpeg
Tamaño     : 57514 bytes
Descripción: image001.jpg
Url        : http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20071221/9afb2bcb/attachment-0001.jpeg 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure