[Educaciolliure] (sense assumpte)

Evetse Sepalc onilasem en hotmail.com
Mar Dic 18 09:15:55 CET 2007


Bon dia a tothom!

    Finalment ens estrenem en aquest fantàstic llistat de missatges. Des del passat 1 de novembre hem engegat una escoleta d'educació lliure a La Costa del Montseny, molt a prop de Sant Celoni.
    Som un grup de pares i mares, cuidadors i cuidadores i persones voluntàries que hem creat un espai de trobada per acompanyar nens i nenes dels 2 als 6 anys en els seus camins de creixement i aprenentatge.
    Un espai a l'aire lliure, al cor del Parc Natural del Montseny.

    Aquest projecte d'acompanyament als infants té com a principals propòsits:
        Cuidar i respectar els seus processos vitals, les seves ganes d'aprendre i la seva curiositat natural             innata.
        Oferir-los un espai de llibertat on puguin experimentar, explorar i sentir el seu entorn i el seu interior         en contacte diari amb la natura.
        Crear un entorn amorós i familiar, de confiança, de tendresa i de paciència on l'infant pugui ser ell/a         mateix/a, on pugui escollir, decidir i relacionar-se lliurement amb els altres i sobretot escoltar i                 respectar el propi ritme. Un lloc on hi hagi alegria i bon humor, on els infants puguin ser feliços.
        Crear un espai que permeti a les mares i pares disposar també del propi temps, que els ajudi en             l'aventura de la criança i faciliti les logístiques familiars.


Com a pares i cuidadors el nostre paper consisteix en acompanyar, recolzar i vetllar pels interessos reals dels nens i nenes, afavorint el desenvolupament dels seus dons i capacitats personals, l'autoregulació i l'activitat espontània.

Pretenem fomentar una manera de viure i de crèixer natural, conscient,responsable i tranquil.la, aplicant el sentit comú i atenent les manifestacions de l'ànima de cada infant, en definitiva, deixant ser.

Aviat tindrem plana web amb tota la informació, de moment podeu contactar amb nosaltres a través de la Judit 649 320 776 i l'Esteve 659 51 60 44.


Moltíssimes gràcies a tot l'equip de la Xell!!!!!

_________________________________________________________________
La vida de los famosos al desnudo en MSN Entretenimiento
http://entretenimiento.es.msn.com/
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20071218/0c8e59db/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure