[Educaciolliure] Fw: MÁXIMA DIFUSIÓN: NO AL CIERRRE DE GRANOLLERS, POR LOS 150 PERROS Y LOS OTROS QUE NO SE RECOGERÁN

ceci ceci1 en telefonica.net
Sab Jun 10 11:47:57 CEST 2006


----- Original Message ----- 
From: Enrica Fabriani 
To: VEU ANIMAL Santa Coloma ; GRUP D'AJUDA Sant Adrià Besós ; DANA Teià ; APROPA'T Tiana ; AMICS ANIMALS Vilassar de Mar ; AMICS ANIMALS La Noguera ; AMICS ANIMALS Dosrius ; ADANA Alella ; ADAM El Masnou ; ABAM Montgat ; Cecilia Terradellas 
Sent: Friday, June 09, 2006 6:59 PM
Subject: Fw: MÁXIMA DIFUSIÓN: NO AL CIERRRE DE GRANOLLERS, POR LOS 150 PERROS Y LOS OTROS QUE NO SE RECOGERÁN







AQUEST ESCRIT ESTÀ EN CATALÀ I CASTELLÀ // ESTE ESCRITO ESTÁ EN CATALÁN Y CASTELLANO


Sense ser partidaris de les macrogosseres, pensem que el tancament del CAD de Granollers suposarà un greu problema. No només pels 150 gossos que ara estan allà sinó per tots els animals que en els propers mesos no seran recollits i acabaran atropellats o sacrificats a les empreses privades. 
A la comarca del Vallés no hi ha gairebé protectores que puguin donar aquest servei. Així, qui farà a partir d'ara la recollida? Per això no volem que tanquin el CAD: creiem que amb tots els seus defectes ha de continuar funcionant millorant la seva gestió.
Per això us demanem


MÀXIMA DIFUSIÓ. SI US PLAU, ENVIEU L'ESCRIT SIGNAT A LES ADRECES AL PEU:



PELS 150 GOSSOS QUE HI HA ARA I PELS ALTRES QUE NO RECOLLIRAN

NO AL TANCAMENT DEL CAD DE GRANOLLERS 

Senyors,

El tancament del CAD de Granollers significa que a partir d'ara no hi haurà un servei de recollida oficial a tota la zona del Vallés Oriental, que empreses privades amb afany de lucre seran contractades per fer neteja dels carrers i sacrificar impunement, que protectores i voluntaris haurem d'assumir novament les deficiències de l'administració...

És vergonyós que un centre que ens ha costat als contribuents 600.000 euros només per la seva construcció es tanqui al cap de només 2 anys des de la seva inauguració. Si aquests diners s'haguéssin invertit en autèntiques polítiques de protecció animal, recolzant a les associacions que realment ajudem als animals i posant mitjans efectius per erradicar el nombre d'abandonaments (és a dir, aplicar sancions, fer que els Ajuntaments cumpleixin les seves obligacions de censar i recollir els animals), a hores d'ara s'hauria acabat el problema definitivament.

Però després d'haver gastat tants diners i esforços, demanem que el CAD de Granollers no tanqui les seves portes i continui fent la recollida dels animals abandonats i perduts, perquè, amb totes les seves deficiències, al menys tenien un lloc per estar-se.  No volem tornar a veure gossos atropellats o sacrificats a les gosseres privades.

Nom:
DNI:
Ciutat:



Enviar a:

Diputació de Barcelona: a.salutpc en diba.cat
Conseller de Medi Ambient: consellerbaltasar en gencat.net
Síndic de Greuges: sindic en sindic.org
Gerent Consell Comarcal Vallés Oriental: gerencia en ccvoriental.es
President Consell Comarcal Maresme: presidencia en ccmaresme.es


Còpia oculta per a l'associació: enrica en lacoordinadora.org






Sin ser partidarios de las macroperreras, creemos que el cierre del CAD de Granollers supondrá un grave problema. No sólo para los 150 perros que ahora están acogidos sino por todos los animales que en los próximos meses no serán recogidos y acabarán atropellados o sacrificados en las empresas privadas.
En la comarca del Vallés apenas hay protectoras que puedan dar este servicio. Así ¿quién hará a partir de ahora la recogida? Por eso no queremos que cierren el CAD: creemos que, con todos sus defectos, ha de continuar funcionando y mejorar su gestión.
Por eso os pedimos

 MÁXIMA DIFUSIÓN, POR FAVOR, ENVIAD EL ESCRITO FIRMADO A LAS DIRECCIONES AL PIE:

POR LOS 150 PERROS QUE HAY AHORA Y POR LOS OTROS QUE NO SE RECOGERÁN

NO AL CIERRE DE LA PERRERA DE GRANOLLERS

Señores,

El cierre del CAD de Granollers significará que a partir de ahora no habrá un servicio de recogida oficial en toda la comarca del Vallés Oriental, que empresas privadas con ánimo de lucro serán contratadas para limpiar las calles y sacrificar impunemente, que protectoras y voluntarios deberemos asumir nuevamente las dficiencias de la administración...

Es vergonzoso que un centro que nos ha costado a todos los contribuyentes 600.000 euros sólo para su construcción se cierre al cabo de 2 años desde su inauguración. Si este dinero se hubiese invertido en auténticas políticas de protección animal, apoyando a las asociaciones que realmente ayudamos a los animales y poniendo medios efectivos para erradicar el número de abandonos (es decir, aplicar sanciones, hacer que los Ayuntamientos cumplan sus obligacoines de censar y recoger a los animales), a estas alturas se habría acabado el problema definitivamente.

Pero después de haber gastado tanto dinero y esfuerzo, pedimos que el CAD de Granollers no cierre sus puertas y continúe haciendo la recogida de animales abandonados y perdidos, porque, a pesar de todas sus deficiencias, al menos tenían un lugar en el que estar. No queremos volver a ver perros atropellados o sacrificados en las perreras privadas.

Nombre:
DNI:
Ciudad:

Enviar a:


Diputació de Barcelona: a.salutpc en diba.cat
Conseller de Medi Ambient: consellerbaltasar en gencat.net
Síndic de Greuges: sindic en sindic.org
Gerent Consell Comarcal Vallés Oriental: gerencia en ccvoriental.es
President Consell Comarcal Maresme: presidencia en ccmaresme.es


Copia oculta para la asociación: enrica en lacoordinadora.org


------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20060610/3fd93619/attachment.htm


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure