[Educaciolliure] necessitem monitors

xevi royo xarrup9 en terra.es
Mar Abr 4 01:18:20 CEST 2006


Hola, em dic xavier arroyo

es el primer cop que escric a la xarxa, i ho faig per demanar ajut.

Busquem dues persones que tinguin temps per fer de monitors-facilitadors per uns campaments que estem organitzant per la segona quinzena de juliol i la primera d'agost, en elpirineu d'osca.

Els monitors ens plantegem de cobrar uns pocs euros o en troc per fer els campaments, tot intentant fer pagar els mínims euros per persona participant per 10 dies de campaments

Els hem enfocat per a infants de totes les edats i llurs pares si ho desitgen.
Treballarem la comuicacio i l'organitzacio asamblearia, donant la possibilitat d'autogestio en les tasques i activitats d'oci i/o aprenentage als participants, joves i grans, despres d'haver fet uns jocs i dinamiques previes amb nosaltres.

Intentarem practicar pedagogia per la llibertat en la mesura de les nostres capacitats, limitacions i circumstancies socials i ambientals.

Si t'interssa i/o saps d'algú que també, i et pots reservar un temps per aquestes dates i per unes reunions previes, no dubtis en comunicar-te amb mi a traves de correu electronic; xarrup9 en terra.es
Estem oberts a col.laboracions, que ens pots oferir?

Per altre banda, si com a pare/mare estas interssat/da en participar en les campamets, o saps d'algú altre, obrirem pre-inscripcio i farem publicitat a partir de maig.


salut i re-evolucio
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20060404/be013df2/attachment-0001.htm


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure