[Educaciolliure] Re:

Xavier Alá xala en xtec.net
Dom Oct 16 13:39:39 CEST 2005


Acampades infantils/juvenils organitzades per la Societat Vegetariana Pla de Carat, de Gavà (Barcelona). Adreça-e i telèfon de contacte en el mateix missatge.
Els meus dos fills petits (Pol, de 13, i Noel, de 9), hi van; els nens i joves que hi acostumen a anar-hi vénen de diferents indrets de Catalunya, i a banda de, en general, tenir en comú el vegetarianisme, les seves famílies viuen el fet educatiu de manera conscient (hi trobem des de nens/joves que van a l'escola "convencional", fins a educats a casa, o que assisteixen a escoles lliures...). També aquesta entitat organitza colònies d'estiu des de fa molts anys... Un parell de cops em va tocar d'organitzar-les a mi..., com unes quantes acampades... Des del meu punt de vista, és ja una "tradició" que ha servit per crear autèntics vincles de relació i d'amistat entre els nens i joves que hi han anat participant. És molt maco...

Animeu-vos-hi!

Xavier Alà
  ----- Original Message ----- 
  From: merceblasco en eresmas.com 
  To: Sent: Friday, October 14, 2005 9:46 PM


  HOLA A TOTS!






  Ja tornem a estar de marxa!


  Els propers dies 22 i 23 estan programades unes noves acampades de la Societat Vegetariana Pla de Carat, per a nenes, nens i joves.






  Aquest cop ens anem cap a la província de Tarragona, a un lloc molt maco que es diu Vinyols Camp (http://www.vinyolscamp.com.)






  Quedem a l'estació de Sants a les 10:30 del dissabte, davant del plànol del metro, i tornen al mateix lloc el diumenge a les 19H Els monitors seran l'Alícia i l'Aleix.






  Estaran a unes bungalows de fusta molt confortables, on és possible escalfar una mica el sopar i l'esmorzar. Cal portar-se tots els àpats i el sac de dormir, a més la roba d'abric, la cantimplora i el que és habitual.






  El preu serà de 27 ?, dels quals, seran aproximadament 10 per l'estada, 10 més pels monitors* i la resta pel viatge, que estem negociant amb Renfe un descompte per grup. Seria més convenient que li pagueu a la monitora aquell dia, que fer l'ingrés a compte, prquè així ella disposa d'efectiu per pagar el tren i l'allotjament.





  Convidem de nou a tothom a animar-se. Hi ha una canalla de 8-9 que no venen perquè pensen que són pocs, però no és així, només que esteu dispersos, en total son una colla. 






  Espero les vostres respostes abans del dimarts! Ei, no hem feu patir fins a l'últim moment!






  Tota la informació al 93 835 90 72






  Mercè






  * Les noies i els nois de més de 15 anys no paguen els monitors




  ¡Todo tu Wanadoo estés dónde estés! Descarga GRATIS el nuevo miniWanadoo 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20051016/a42398b0/attachment-0002.htm


Más información sobre la lista de distribución Educaciolliure