[Deuda-QdQ] Desobediencia a la banca: ha expropiado 492.000 euros a 39 entidades bancarias a través de 68 operaciones de crédito.

Rica Garcia rica en descweb.org
Jue Sep 18 11:26:52 CEST 2008


video de explicación del propio enric

http://okupemlesones.blip.tv/#1278013
  ----- Original Message ----- 
  From: Beronika 
  To: Lista Distribucion Campaña 2005 
  Cc: nita_vp en hotmail.com 
  Sent: Wednesday, September 17, 2008 8:48 PM
  Subject: [Deuda-QdQ] Desobediencia a la banca: ha expropiado 492.000 euros a 39 entidades bancarias a través de 68 operaciones de crédito.


  Os paso el link a la información en castellano:
  http://polaris.moviments.net:8000/es/he-robado-492000-euros-quienes-mas-nos-roban-para-denunciarlos-y-construir-alternativas-de-sociedad 


  Abrazos, beronika



  Amics i amigues, companyes i companys

  Sc l'Enric, creador i redactor del butllet cat en moviments.cat. Aquesta setmana no hi ha el butllet habitual, perqu s una data assenyalada.
  La propera setmana me'n tornar a encarregar des d'alla on estigui, intentant tornar als dilluns com a l'inici.


  Avui, 17 de setembre, faig pblica l'acci de desobedincia civil a la banca que portava ms de 2 anys duent a terme.

  Potser a hores d'ara ja ho sabeu, perqu la noticia ha sorprs a la premsa, i no hi hagut fins ara els filtres que ens trobem en d'altres ocasions.

  He expropiat 492.000 euros a 39 entitats bancries a travs de 68 operacions de crdits. Incloent interessos de demora, la xifra actual del deute s de ms de 500.000 euros que no pagar. 

  Ha estat una acci individual d'insubmissi a la banca que he realitzat premeditadament per denunciar el sistema bancari i per destinar els diners a iniciatives que alertin de la crisi sistmica que estem comenant a viure, i que tractin de construir una alternativa de societat. 

  Es tracta d'una acci aliena a cap tipus de violncia, que reivindico com una nova forma de desobedincia civil, a l'alada dels temps que corren. Quan el fiinanament al consum i l'especulaci sn dominants a la nostra societat, qu millor que "robar" als que ens roben i repartir els diners entre els grups que ho denuncien i construeixen alternatives?

  Podeu trobar tota la informaci detallada d'aquesta acci a:
  http://polaris.moviments.net:8000/ca/he-robat-492000-euros-als-que-mes-ens-roben-denunciar-los-i-construir-alternatives-de-societat


  i a les pgines centrals de la publicaci CRISI

  Tamb podeu contactar amb mi a enric en enricduran.cat 

  CRISI: Publicaci gratuta per sobreviure a les turbulncies econmiques" que aquest mat ha sortit al carrer i que a travs de centenars de collectius i persones individuals que actuen com a voluntries, s'est repartint a dia d'avui per ms de 200 poblacions de Catalunya, i en menor mesura Illes Balears i Pais Valenci. De la publicaci, de 20 pgines, se n'han fet 200.000 exemplars, bona part dels quals seran repartits durant el dia d'avui. Com que volem que la notcia arribi a la gent del carrer sense ser filtrada pels mass media i s amb tots aquests exemplars, la pgina web i l'ajuda i difusi de molta gent que ho volem aconseguir.

  CRISI, centra les seves pgines en explicar el rerafons de les diferents crisis de l'actualitat, aix com en el poder de la banca, com estament central del sistema capitalista actual, que ostenta el privilegi de la creaci de diners i amb aquest domina entre d'altres, empreses transnacionals, partits poltics i mitjans de comunicaci. La publicaci explica com, a partir del fet de la creaci de diners, la banca roba als ciutadans i ciutadanes de mltiples maneres.

  CRISI tamb dedica unes quantes pgines a explicar el que fan els moviments socials per posar en marxa una alternativa al sistema actual. 

  Amb tot plegat, sn 20 pgines plenes d'informaci que no hem vist mai junta en els mass media, doncs va en contra de les corporacions que els controlen i financien.

  D'altra banda, per simbolitzar que aquesta s una acci que tot i que l'ha fet una persona, n'hi ha moltes que estan d'acord amb la seva tica, s'ha escollit un antifa verd com a smbol de l'acci, dels quals veureu que algunes persones els porten posats quan reparteixen els diaris

  La publicaci del 17-S inclou les segents convocatries en les que esperem comptar amb la vostra participaci:

  Dimecres 17 de 21:50 a 22h APAGADA MUNDIAL perqu respiri el planeta

  i CASSOLADA Contra el creixement dels bancs que no s el nostre.....

  APAGA LA LLUM, NO PAGUIS ELS DEUTES I ENCN LA CASSOLA!! 

  Divendres 19 de setembre a les 20h davant la plaa de l'ajuntament del teu poble o ciutat

  Si aquesta publicaci no t 'ha deixat indiferent, comparteix la teva indignaci amb la gent!!

  Pots portar pancartes, cassoles, instruments, focs artificials...el que vulguis!

  EXPRESSA'T!!!

  Tamb pots baixar-te el manifest a la web del 17 S i fer-lo crrer juntament amb la publicaci.

  Finalment si vols repartir o que et fem arribar exemplars de CRISI, ens els pots demanar a travs del correu electrnic info en 17-s.info o al telfon 605823343. Hem treballat perqu se'n reparteixin molts el dia 17, per igualment els propers dies tamb se'n continuaran repartint. 

  La pgina web de la publicaci s http://www.17-s.info 

  (pciencia si va a poc a poc, s'estan reben centenars de visites al mateix temps...)



------------------------------------------------------------------------------


  ___________________________________
  Per qualsevol comentari o per donar-te de baixa escriu-nos a info en moviments.cat

  També pots donar de baixa la teva adreça escribint a cat-unsubscribe en moviments.cat i respondre sense escriure res al missatge
  de confirmació que rebràs.

  per noves altes, pots demanar-ho perquè ho fem manualment a info en moviments.cat; o automàticament a cat-subscribe en moviments.cat


------------------------------------------------------------------------------


  _______________________________________________
  Deuda-2005 mailing list
  Deuda-2005 en llistes.moviments.net
  http://llistes.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/deuda-2005
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/deuda-2005/attachments/20080918/82a53cea/attachment-0001.htm>


Más información sobre la lista de distribución Deuda-2005