[infobaix] infobaix: com està el tema!!

entrebastidorsaESPLUGUES.ORG entrebastidorsaESPLUGUES.ORG
Dma Feb 28 10:16:18 CET 2006


hola gent!!!


PROPERA REUNIÓ: 
18 MARÇ, 11H (+jornada de curro)
L'HOSPITALET, LOCAL DE L'INFOBAIX A LA DIRECTA


expliquem com està el pati a l'infobaix... l'altre dia a l'hospitalet no erem molta gent.

vam decidir quedar-nos una sala del local de la directa. falta escollir quina sala i arreglar-la, també mirar electricitat, telefon, diners... també estaria bé donar un cop de mà per acondicionar el local gran i l'accés. etc. així hem quedat q el proper 18 de març quedarem també per currar l'espai, estaria bé portar eines i estris diversos.

hem dit de començar amb el numero 0 l'abril06, i començar mensual de 3 fulls din-A3

hem de començar a preocupar-nos de temes (actuals i de mig i llarg termini), entrevistes, fotos... hauriém de fer arribar la llista d'activitats (agenda) de tots els centres socials i col·lectius, etc. per l'abril.

els textos més llargs de les proves tenen 1800-2000 caràcters

vam veure unes proves del q seria l'infobaix, que podeu veure a la ftp i q es va enviar poc abans de l'altra assemblea. un truco és escriure ftp.usuarios.lycos.es quan et mous per les carpetes de windows. a dalt, on diu dirección. aixi apareix com una carpeta del teu ordinador i és més fàcil gestionar-ho.

encara no tenim un correu propi d'infobaix per rebre correus de la gent. la gent q faltava per subscriure's a la llista ha estat introduida de forma automàtica, qui es vulgui esborrar q ho digui.

també hem de saber a quants llocs arribarem. s'hauria de fer llista per cada poble de quantes còpies de l'infobaix fem. amb la distribució de l'infobaix plantegem q també es puguin ficar cartells i cartes a col·lectius.

deiem de fer l'editorial de presentació (ningú va assumir-ho)

la maquetació l'han assumit de moment dues persones, però la idea és fer algun taller per a que més gent pugui dissenyar i maquetar l'infobaix. encara no ens hem decidit a utilitzar el quark express o l'adobe indesign com a programes de maquetació


RESPECTE A LA DIRECTA:

l'altre dia vam veure que no es té molt clar si infobaix i directa van junts, si tothom es vol implicar en els dos projectes. hi ha qui l'interessa nom´s l'infobaix.

així, el 19 febrer ens vam reunir a reus les representacions territorials de la directa. adjuntem l'acta feta per la gent de terrassa.

s'ha quedat el 19 març a girona





bé, ja direu

ens veiem
-------------- següent part --------------
Un adjunt de no-text ha estat eliminat...
Nom: Acta Reus.doc
Tipus: application/msword
volum: 52736 bytes
Desc: no disponible
Url : http://www.moviments.net/pipermail/baixllobregatllista/attachments/20060228/cc407cd1/ActaReus-0001.doc


Més informació de la llista de correu baixllobregatllista