Jornada 6 de novembre sobre agroecologia

Rosa Binimelis rosa en moviments.net
Lun Nov 2 11:11:05 CET 2015


Estimats/des:

L'equip de la Càtedra d'Agroecologia i Sistemes Alimentaris de la Universitat de vic (UVIC-UCC) us volem convidar a les jornades sobre agroecologia que hem organitzat amb motiu de la presentació pública de la càtedra. Les jornades tindran lloc el dia 6 de Novembre de 16 a 19.30h a la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de Barcelona (DARP, Gran Via de les Corts catalanes 612-614). L'assistència és gratuïta però és necessari inscriure's enviant un correu a la següent adreça:agroecologia a uvic.cat, indicant el vostre DNI.

El programa és el següent:

16h00. Inauguració.
16h15. Ponència: "L'agroecologia, una ciència participativa, per la sobirania alimentària". A càrrec de Michel Pimbert, Director del "Centre for Agroecology, Water and Resilience", Universidad de Conventry, UK i membre "comitè de experts d’alt nivell" (HLPE) del Comitè de Seguretat Alimentària de les Nacions Unides
17h15. Ponència: "Aportacions de l’agroecologia per al desenvolupament de l’agricultura ecològica". A càrrec de Luca Colombo, Secretari General de la Fundació Italiana per a la Recerca en Agricultura Ecològica (FIRAB)
18h00-18h15. Descans
18h15-19h00. Taula rodona: "Actors/actrius dels sistemes alimentaris agroecològics de Catalunya: què esperem que la Càtedra d’Agroecologia aporti al sector?"
19h00-19h15. "Reptes i oportunitats de la Càtedra d’Agroecologia i sistemes alimentaris". A càrrec de Marta G. Rivera Ferre, directora Càtedra Agroecologia i Sistemes Alimentaris. UVIC-UCC.
19h15. Cloenda

Us hi esperem!!!,

Equip Càtedra Agroecologia i Sistemes Alimentaris per a la Transformació Social



Más información sobre la lista de distribución Agroecologia