[Agroecologia] Festa del Territori, 25 d'abril a La Selva del Camp

secretaria en gepec.cat secretaria en gepec.cat
Mie Abr 22 19:14:22 CEST 2015


I Festa pel territori a la Selva del Camp
Aquest dissabte 25 d’abril Xarxa Sud (Xarxa Ambiental dels Territoris del Sud), unió que integra una vintena d'entitats i plataformes en defensa del territori de les comarques del sud de Catalunya, organitza una festa a la Selva del Camp en defensa del territori. 

Les activitats començaran a les 10 del matí a l’Hort d’Iglesies i duraran fins a la matinada. Durant el dia el programa preveu que hi hagi activitats per a petits i grans, amb diverses actuacions de grallers, gegants, castellers, concerts, batucada, xerrades i taules rodones amb experts sobre diversos temes que ens preocupen sobre el nostre territori (model de gestió de l’aigua, model turístic, contaminació ambiental…) i també durant tot el dia i en el mateix lloc les entitats i plataformes organitzadores tindran una parada.

A partir de les 10 de la nit, la festa es traslladarà al poliesportiu de la Selva, on s’hi faran concerts fins la matinada, amb grups com Creepy Gentelman, Oh well, Julio Lobos, Amadeu Casas, La Banda del Yuyu, Ivory o  Selvatek que tancarà la jornada. 

L’entrada a tots els actes és gratuïta. La recaptació de les begudes es destinarà a cobrir les despeses d’organització de la festa. 

Els actes compten amb el suport de l’Ajuntament de la Selva del Camp i també amb la col·laboració de desenes d’entitats, empreses i persones a títol individual i dels músics que actuen gratuïtament. 

Es pot consultar el programa sencer a https://festapelterritori.wordpress.com/ 





GEPEC-EdC
www.gepec.cat
977.331.142
AVÍS LEGAL-. Aquest missatge i qualsevol annex s’adreça exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació CONFIDENCIAL sotmesa al secret professional. Si no és el destinatari final d’aquest missatge, li preguem ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via i procedeixi a la seva destrucció. Resta notificat que el seu ús, distribució, impressió, còpia i difusió per qualsevol mitjà està tipificada com a delicte a l’article 197 s.s. i 278 del vigent Codi Penal.
Si no desitgeu rebre més informació de les notícies i/o activitats del GEPEC-EdC per correu electrònic, podeu enviar un correu a secretaria en gepec.cat indicant “BAIXA”. 

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20150422/fb831666/attachment-0001.html>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: cartell-definitiu-25abril.jpg
Type: image/jpeg
Size: 393102 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20150422/fb831666/attachment-0001.jpg>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 150425_dos_festa_territori.pdf
Type: application/pdf
Size: 151936 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20150422/fb831666/attachment-0001.pdf>


More information about the Agroecologia mailing list