[Agroecologia] taller agroecologia 19 gener

secretaria secretaria en gepec.cat
Vie Ene 4 17:53:49 CET 2013


Bon dia!
El proper dissabte 19 de gener  organitzem conjuntament amb l'Associació Xicòria el taller Treball i millora de la fertilitat del sòl Et pots inscriure a aquesta activitat responent aquet correu. Les places són limitades, et pots inscriure fins el 16 de gener i mentre quedin places.  

Cordialment,
Isabel Carreras Roig
GEPEC-EdC
secretaria en gepec.cat
Telf. 977331142
Si vols regalar natura, clica aquí 

AVÍS LEGAL-. Aquest missatge i qualsevol annex s'adreça exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació CONFIDENCIAL sotmesa al secret professional. Si no és el destinatari 
final d'aquest missatge, li preguem ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via i procedeixi a la seva destrucció.Resta notificat que el seu ús, distribució, impressió, còpia i difusió
 per qualsevol mitjà està tipificada com a delicte a l'article 197 s.s. i 278 del vigent Codi Penal.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL -. Les vostres dades han estat incorporades  en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la relació com a soci, simpatitzant o usuari d'activitats de la nostra entitat i els tràmits administratius que d'aquesta relació se'n derivin, així com per poder-vos enviar informació corresponent a noticies i/o activitats futures organitzades des del GEPEC-EdC que puguin ser del vostre interès. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu del Responsable del Fitxer, GRUP D'ESTUDI I PROTECCIÓ DELS ECOSISTEMES CATALANS - ECOLOGISTES DE CATALUNYA, amb domicili a 43201 Reus (Tarragona), Av. Prat de la Riba, 18  2n. Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició pel que fa a les dades que consten en l'esmentat fitxer, en els termes previstos legalment. 



Si no desitgeu rebre més informació de les notícies i/o activitats del GEPEC-EdC per correu electrònic, podeu enviar un correu a secretaria en gepec.cat, indicant "BAIXA". 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20130104/6a693d4e/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 130119_sol.pdf
Type: application/pdf
Size: 457560 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20130104/6a693d4e/attachment-0001.pdf>


More information about the Agroecologia mailing list