[Agroecologia] diumenge 4 de març: itinerari per la "porta de Canyelles"

Ariadna Pomar ariadnapl en hotmail.com
Jue Mar 1 19:37:24 CET 2012



[si us plau, reenvia aquest correu a qui creguis que pot interessar]
Com probablement ja sabeu un equip de diferents persones i col·lectius estem participant activament en el concurs de "les 16 portes", tan com equip seleccionat a la porta 11 com observant el procés participatiu i el projecte global que està dirigint l'Ajuntament (podeu trobar més informació a www.portescollserola.org).


Per conèixer més a fons els barris, les problemàtiques, l'espai protegit,... i sentir la opinió tant de persones expertes com de veïns i veïns hem volgut organitzar un itinerari obert a tothom, al que ens agradaria que assistíssiu.


“Coneguem allò que l’Ajuntament vol re-dissenyar. Una caminada que ens durà a conèixer racons molt propers, sovint desconeguts i poc valorats: horts urbans, espais autogestionats, descampats, casetes que enfilen per les valls, dissenys urbans veïnals inesperats… vine a veure-ho, a fer les teves propostes i a defensar la serra.”


Quedem a les 10:45 a la sortida de Federico García Lorca del metro de Canyelles (L3).
Al final del recorregut, les persones que vulguin podran quedar-se per un “dinar de la Vall” a la masia de Can Masdeu (preu entre 3,5 i 4,5 euros).


Aquí teniu, a títol informatiu, el recorregut que farem. En cada parada una persona experta o membre d’alguna entitat farà una explicació i obrirà el debat de diferents temàtiques.


Punt de partida> metro Canyelles, F. Garcia Lorca1> Rambla del Caçador, barri de la Guineueta2> Parc Central de Nou Barris, Can Peguera3> Horts municipals, el turó de la Peira

4> Antiga riera, horts urbans5> Clinica Stauros, “punt de trobada” recorreguts de l’Arxiu6> Carrer Logronyo, autoconstrucció i horts urbans7> Carretera Alta de Roquetes, entrada al camí de Sant Llàtzer

8> Can Masdeu9> Bassa d’aiguaPunt d’arribada> plana sobre Can Masdeu. Dinar per aquelles persones que ho vulguin.
Ens veiem diumenge!




 		 	   		  
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20120301/f1f013b9/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Collserola_Flyer_4_M.jpg
Type: image/jpeg
Size: 192037 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20120301/f1f013b9/attachment-0001.jpg>


More information about the Agroecologia mailing list