[Agroecologia] Cadena Humana i sardinada en defensa del Port Vell

Laia Fargas Fursa laia en observatoridesc.org
Mar Jul 17 13:33:44 CEST 2012


Bon dia a totes,

Us escrivim perquè des de l'ASAC estem participant en la Plataforma en Defensa del Port Vell i el proper dissabte 21 de juliol a les 12.00hs al Moll d'Espanya estem convocant una cadena humana per denunciar aquest projecte especultatiu i de privatització de l'espai públic, un projecte que afecta la pesca a la ciutat de Barcelona i que perjudica el poc de pesca artesanal que encara tenim.

Des de l'ASAC recolzem aquesta lluita i denunciem aquest projecte, com tots aquells que afecten el territori a favor de l'especulació inmobiliària o la construcció d'infraestructures innecesàries socialment en benefici d'unes poques persones o empreses. Ens oposem a aquestes inversions especulatives que afecten directa o indirectament qualsevol espai que garantitzi la nostra sobirania alimentària. 

La denuncia d'aquest projecte és important per visibilitzar de nou, el model de ciutat que ens volen imposar, un model per a una élit on l'especulació continua sent l'activitat clau per l'enriquiment de molt pocs i la vulneració del dret a la ciutat per a la majoria de les que vivim en ella. Aquesta reforma vol fer del Port Vell, un Port per a iots de mega-luxe, un espai tancat que exclou a aquells/es que habitem la ciutat de gaudir del nostre patrimoni cultural i marítim. No només això, l'afectació al Moll de Pescadors suposarà la pèrdua de la part Nord d'aquest Moll, deteriorant encara més la situació de la pesca a la ciutat de Barcelona i per tant, la molt minsa pesca artesanal que encara sobreviu i per tant, la nostra sobirania alimentària.

Us demanen que en feu difusió! necessitem ser molts i moltes per cobrir tot el Moll d'Espanya i senyalar el perímetre de tancament que suposaria la tanca que volen instal.lar en aquesta zona!

Salut!

Cadena humana i sardinada en defensa del Port Vell
Aquest 21 de juliol convoquem a tots i totes a participar en una cadena humana i posterior sardinada en defensa del Port Vell i contra el projecte de reforma que privarà encara més a qui habita la ciutat d'aquest espai públic.

La Plataforma Defensem el Port Vell convoca a una cadena humana que té com a objectiu demostrar que la ciutat i els seus habitants, el futur tancament amb tanques perimetrals de seguretat que pretenen instal.lar un cop acabada la reforma del port. Amb aquesta excusa es busca la privacitat pels amos i tripulación dels megayats amarrats un cop acabat el projecte.

Els projectes Eurovegas, Hotel Vela i reforma del Port Vell son les cares d'una mateiza moneda que vol convertir la ciutat en un parc temàtic dirigit a una classe de nivell adquisitiu altíssim. Un altre argument del projecte és el de la generación de llocs de treball a curt i mig termini, amb la finalitat d'intentar privatitzar poc a poc l'espai públic de Barcelona i excloure per qüestions econòmiques a una gran part dels seus habitants, destruint així, la seva important cultura marítima.

Creiem que és important comptar amb una presència significativa en aquesta activitat que vol així mateix, abraçar de forma simbólica el seu port i una part central del seu passat, present i futur cultural.

En contra de la privatització de l'espai públic.

No a una reforma que beneficia a uns pocs privilegiats.

Per un port ciutadà i per la defensa de la cultura marítima i pesquera del Port Vell.

Aquest dissabte 21 de juliol tots i totes al Moll d'Espanya a les 12.00hs!

http://defensemportvell.wordpress.com/


--------------------------------------------------------------------------------
Cadena humana y sardinada en defensa del Port Vell
Este sábado 21 de julio convocamos a todos y todas a participar en una cadena humana y posterior sardinada en defensa del Port Vell y contra el proyecto de reforma del mismo que privará aún mas a quién habita la ciudad de este espacio público.

La Plataforma Defensem el Port Vell convoca a una cadena humana que tiene como objetivo demostrar a la ciudad y sus habitantes, el futuro cierre con vallas perimetrales de seguridad que se pretenden instalar una vez acabada la reforma del puerto. Con esta excusa se busca la privacidad para los dueños y tripulación de los megayates que amarraran una vez terminado el proyecto.

Los proyectos Eurovegas, Hotel Vela y la reforma del Port Vell son las caras de una misma moneda que pretende convertir la ciudad en un parque temático dirigido a una clase de un nivel adquisitivo altísimo. Otro argumento del proyecto es el de la generación de puestos de trabajo a corto y mediano plazo, con el fin de intentar privatizar poco a poco el espacio público de Barcelona y excluir por cuestiones económicas a una gran parte de sus habitantes, destruyendo así su importante cultura marítima.

Creemos que es importante contar con una presencia significativa en esta actividad que prentende también abrazar de una forma simbólica su puerto y una parte central de su pasado, presente y futuro cultural

En contra de la privatización del espacio público.

No a una reforma que beneficia a unos pocos privilegiados.

Por un puerto ciudadano y por la defensa de la cultura marítima y pesquera del Port Vell.

Este sábado 21 de julio todos y todas al Moll d´Espanya a las 12.00hs!

http://defensemportvell.wordpress.com/

 



--------------------------------------------------------------------------------


No se encontraron virus en este mensaje.
Comprobado por AVG - www.avg.com
Versión: 2012.0.2195 / Base de datos de virus: 2437/5134 - Fecha de publicación: 07/15/12
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20120717/36e4b6b0/attachment-0001.htm>
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Cadena_humana_i_sardinada.JPG
Type: image/jpeg
Size: 225159 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20120717/36e4b6b0/attachment-0001.jpeg>


More information about the Agroecologia mailing list