[Agroecologia] Xarrada-Trobada a la Ràpita : Transgènics / Sobirania Alimentaria

APRODISCA - Anna Mas agricultura.ecologica en aprodisca.org
Mie Jun 8 13:47:01 CEST 2011


 <<Programa Jornada 21 de juny.pdf>> Hola bones

Us fem arribar el programa de la Jornada  "Com treballar junts per un consum ecològic i local. Models de circuits curts per a la comercialització de productes ecològics i locals"  que es realitzarà el dia 21 de juny a Reus.

Aquesta jornada té com a objectiu ser un pas endavant per a la posada en funcionament de circuits d'aquest tipus a Catalunya, entenent que és un model que contribueix a fer viables les finques agrícoles i ramaderes ecològiques,  promou el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l'ocupació de les persones. Durant la jornada coneixerem de primera mà experiències d'altres territoris, així com també algunes iniciatives de diferents tipus que ja hi ha en funcionament a Catalunya, i podrem debatre sobre els punts forts i punts febles de cadascuna d'elles. 

La jornada s'adreça a totes aquelles persones que treballen per a l'agroecologia en un o altre àmbit i que tinguin interès en els canals curts  comercialització de productes ecològics com a estratègia per a promoure el consum local, la conservació del medi ambient, la justícia social i l'ocupació de les persones: pagesos, associacions de pagesos, cooperatives de consum, associacions, comerciants, restauradors, tècnics de l'administració, etc.


La jornada és gratuïta però cal inscriure-s'hi com a molt tard el dia 15 de juny a través del correu electrònic (cedricat en cedricat.cat) o bé per telèfon (974384320) de 9 del matí a 3 del migdia  (persona de contacte: Teresa Augé).


Moltes gràcies!

Anna Mas



AVÍS LEGAL-. Aquest missatge i qualsevol annex s'adreça exclusivament al seu destinatari i pot contenir informació CONFIDENCIAL sotmesa al secret professional. Si no és el destinatari final d'aquest missatge, li preguem ens ho comuniqui immediatament per aquesta mateixa via i procedeixi a la seva destrucció. Resta notificat que el seu ús, distribució, impressió, còpia i difusió per qualsevol mitjà està tipificada com a delicte a l'article 197 s.s. i 278 del vigent Codi Penal.
 
AVISO LEGAL-. Este mensaje y cualquier anexo se dirige exclusivamente a su destinatario y puede contener información CONFIDENCIAL sometida al secreto profesional. Si no es el destinatario final de este mensaje, le rogamos  que nos lo comunique inmediatamente por esta misma vía y proceda a su destrucción. Queda notificado que su uso, distribución, impresión, copia y difusión por cualquier medio esta tipificada como delito en el articulo 197 s.s. y 278 del vigente Código Penal.
 

-----Mensaje original-----
De: agroecologia-bounces en llistes.moviments.net [mailto:agroecologia-bounces en llistes.moviments.net] En nombre de joan.alianzasoberanialimentaria.org en panel2.nodo50.info
Enviado el: miércoles, 08 de junio de 2011 13:31
Para: agroecologia en llistes.moviments.net
Asunto: [Agroecologia] Xarrada-Trobada a la Ràpita : Transgènics / Sobirania Alimentaria

* Salutacions,



 us enviem en Adjunt aquesta convocatòria per a les Terres de l'Ebre.


 Salut!


Joan
------------ próxima parte ------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Programa Jornada 21 de juny.pdf
Type: application/octet-stream
Size: 916711 bytes
Desc: Programa Jornada 21 de juny.pdf
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20110608/4b48883b/attachment-0001.obj>


More information about the Agroecologia mailing list