[Agroecologia] consulteu les notícies ambientals

secretaria secretaria en gepec.org
Vie Jul 24 13:05:51 CEST 2009





Benvolguts i benvolgudes,

 

Portem molts anys fent un seguiment de les aparicions de GEPEC-EdC als mitjans de premsa, i disposem d'una extensa hemeroteca arxivada en paper on es recull la repercussió mediàtica que hem tingut sobre la societat. En els darrers anys hem contractat un servei de premsa a través d'una empresa externa (Spypress) que ens ha permès fer el seguiment diari i en continu de les nostres aparicions als mitjans, i alhora conèixer moltes notícies dels temes que interessen més al nostre associat i als membres de la Junta, permetent-nos estar al dia.

 

La novetat que incorporem des d'avui mateix, i de la qual us hem volgut informar en primícia, és que el nostre diari digital es farà públic i podrà ser consultat per tothom que ho desitgi a través de la següent adreça d'internet, que no és altra cosa que una hemeroteca digital de notícies ambientals del GEPEC-EdC:

 

http://diarigepec.blogspot.com

 

 

L'hemeroteca o diari digital del GEPEC-EdC s'actualitza diàriament a les 9:00 del matí. Quan hi accediu hi trobareu dos enllaços, el primer és un "recull classificat per expressions" ordenat segons paraules clau, i el segon és un "recull classificat per mitjans" ordenat segons la font on es publiquen les diferents notícies. A sota hi veureu un arxiu-hemeroteca dels reculls de premsa rebuts, ordenats per mesos i, dins de cada mes, per dies.

 

Us encoratgem a que visiteu i exploreu el nostre diari digital i el doneu a conèixer a totes aquelles persones que vulguin estar al dia de les notícies ambientals. També us recordem que a la web del GEPEC-EdC, www.gepec.org, hi teniu un cercador intern que us permetrà trobar mitjançant paraules clau les notícies, documents i continguts publicats directament per la nostra entitat.









Si no voleu rebre més enviaments de GEPEC-EdC, responeu a aquest missatge indicant que no voleu rebre'n més a secretaria en gepec.org. Disculpeu les possibles molèsties que us haguem pogut ocasionar


------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20090724/2051306d/attachment.htm>


Más información sobre la lista de distribución Agroecologia