[Agroecologia] Campanya Supermercats no gràcies

Xarxa Consum Solidari (Sensibilització) projectes2 en xarxaconsum.org
Mar Oct 9 17:15:06 CEST 2007


Salute a totes,

 

 

Com algunes ja sabreu, hi ha en marxa  la Campanya Supermercats no gràcies (www.supermercadosnogracias.org), una campanya d'àmbit local, estatal i internacional en què Catalunya comença a jugar un paper important.

 

En aquest espai es vol treballar la denúncia d'un model empresarial que és exponent màxim de la globalització neoliberal que patim. Un model que depreda el medi ambient, la pagesia familiar, els drets de les treballadores i la llibertat de consumidores i persones a tot el món. Tanmateix, vol ser un moviment que visualitzi  les alternatives existents i que treballi per la transformació política de la societat.

 

És per això que us volem convidar a participar a l'espai de treball de Supermercats no gràcies. La propera reunió serà el dijous 11 d'octubre, a les 19.30, als locals de la XCS de ciutat vella (plaça de sant Agustí, 15). Sabem que és vigília de pont, però estem en un moment com a grup prou interessant en el qual treballem per l'extensió de la Campanya i per la propera crida internacional del dia contra els "súpers" (17 de novembre). Pensem que és un tema que ens toca a totes d'una manera o una altra i que totes podem aportar quelcom per acabar amb "l'OMC a casa" (Vía Campesina).

 

 Us esperem,

 

 

Xavier Montanyès

 

Per a més informació montanyes en noetmengiselmon.org

 

PD: us anirem informant de properes convocatòries

 

 

 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20071009/18661d28/attachment.htm 


Más información sobre la lista de distribución Agroecologia