[Agroecologia] 2 de juliol mani per habitatge digne

oscar sim buen osimbue en yahoo.es
Mar Jun 27 23:39:24 CEST 2006


La situació de l’habitatge a Barcelona i els seus voltants s’ha fet completament insostenible. Mentre uns quants treuen beneficis astronòmics de l’especulació, la majoria de les persones hem de fer uns esforços inacceptables per tenir i/o mantenir un habitatge mínimament digne. Per altra banda constatem que el model de ciutat imposat per les administracions públiques i els poders econòmics i financers ha provocat que Barcelona s’estigui tornant un lloc inhabitable per a un nombre cada vegada més gran de persones que es veuen obligades a emigrar: joves, mares solteres, divorciats, pensionistes, gent amb renda antiga de lloguer que es veu extorsionada per que fugin del pis i molts més. 

El proper 2 DE JULIOL es farà una gran manifestació a nivell Estatal per reivindicar el dret a l’habitatge. Molta gent de totes les edats i nacionalitats porten des de el darrer 14 de Maig reunint-se tots els diumenges a les 19:00 a diverses ciutats de tot l’estat espanyol, reclamant aquest dret. 

Podeu veure com exemple la “SENTADA” picnic que es va fer el passat diumenge 11 de juny a la ciutat, on grans i petits van passar-ho d’allò més be a la jornada “dominguera”: 

http://elchus.blogspot.com/ 

Per aquesta data s’ha decidit congregar a tota la gent a Plaça Catalunya a les 19:00, però s’està discutint realitzar activitats durant tot el dia per a la gent que tingui ganes de festa i reivindicar, per finalment reunir-nos amb la resta de gent a les 19:00. 

Tothom està invitat a participar i elaborar la jornada del 2 de JULIOL, manifestació democràtica participativa, TU DECIDEIXES: QUE fer, ON fer-lo i QUAN fer-lo. El tema s’està debatin  actualment a aquest fòrum: 

http://vivienda.todaviapordeterminar.com/viewforum.php?f=4 

I finalment, per la gent més activa, la resta de diumenges fins a aquesta data continuen organitzant-se tant les assemblees populars els dissabtes a les 19:00 a Plaça del Rei com les segudes els diumenges a Plaça Catalunya. 

EL DÍA 2 DE JULIOL NO TENS EXCUSA, gran festa fi d’exàmens!!!
 		
---------------------------------

LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20060627/39459068/attachment.htm


Más información sobre la lista de distribución Agroecologia