[Agroecologia] RECORDATORI ASSEMBLEA PTF

Xcipriano xcipriano en moviments.net
Vie Sep 16 17:22:43 CEST 2005


Recordeu que aquest dissabte 17 de setembre hi ha assemblea de la  Plataforma Transgènics Fora Can Masdeu, a les 11h del matí. US RECORDO QUE EL DINAR ÉS DE TRAJE, ÉS A DIR QUE CADASCÚ PORTI ALGUNA COSETA

Aquesta assemble és molt important, ja que la situació del tema dels transgènics està complicada, hi ha moltes novetats, i si volem aturar aquest procés, hem de posar esforços de forma coordinada i organitzada entre tots/es, i per això eés important començar a veure el que podem fer de cara a la propera temporada 2005-2006. Demanem a les cooperatives de cnsumidors ecològics, als grups ecològistes, als/les pagesos/es, i a tothom interessat/da que vinguin a la reunió, o si no poden venir que ho diguin, per tal que els poguem incloure en les llistes de distribució i estiguin al corrent. ES PREGA CONFIRMACIÓ O DONAR SENYALS DE VIDA.

De cara a la tardo i hivern volem massificar la lluita contra els transgènics, i això depen molt dels grups de persones que vulguin fer treball en els seus pobles, barris, i entorns de treball,... així que endavant, animeu-vos, que ells no són tants i tampoc són tant forts,.. jejeje



ACTA PROPOSADA

 

1.- Ínformació judicial: Ens ha arribat una notificació per a tres persones de la PTF, per a presentar-nos a final de mes a una vista preliminar de judici, per el tema de l'acció dels ordinadors, amb una acusació per faltes.Tb  ha arribat una vista preliminar del procés de gimenells, i a Lleida han iniciat un procés de denúncia pel tema de varietats il·legals de OGM , per tant és un bloc important, el tema judicial, tant cap a nosaltres com per engegar processos contra ells. 



2.- Treballs d'investigació en camp amb Greenpeace: Com molts sabeu portem tot el mes d'agost una sèrie de persones de la PTF, un treball d'anàlisi i de cerca de OGM en camps a Lleida, juntament amb greenpeace. Ara ja han acabat una gran part de la feïna, i s'ha anat trobant una mica de tot, s'han analitzat uns 90 camps i es pot informar i preparar un debat de cara al dia 17, per veure què fem a amb això.



3.- Vídeo de OGM: Tb s'ha estat treballant aquests mesos en el vídeo de transgènics, tb es pot informar una mica de com està el tema.

 

4.- Relacions internacionals amb la Confederation Paysanne: Una sèrie de persones ham anat en vàrios viatges a frança i hem fet reunions amb la gent de la Confedération Paysanne. Tb és un tema a preparar per el debat.

 

5.- Iniciar una campanya de zones lliures per tot el territori, que crec que hi ha hagut tb penya de la PTF que ha començat a fer feïna, a més hi ha varis municipis que s'han declarat o ho volen fer, i uns quants grups de persones que volen dinamitzar.

 

5.- Organització de la plataforma: Com posem en marxa les comissions que vam definir a inicis d'estiu (Formació, materials, finances, prems, reslacions externes), i també com encarem la coordinació i recolzament entre els diferents grups qu etreballen en el territori. 

7.- Futures mobilitzacions i accions: Tb hem de parlar d'això, i de  muntar jornades de cara a finals d'any.  

6.-altres temes que vam deixar penjats abans de l'estiu; com les samarretes, el material d'informació general, etc,... 

8.- Varis



tchau

Xavi

 

 

 

----- Original Message ----- 

From: <geral en moviments.net>

To: <transgenicsfora en moviments.net>

Sent: Tuesday, September 06, 2005 1:34 PM

Subject: [Transgenicsfora] supermalezas

 

> 
> Científicos advierten de riesgos de supermalezas asociadas a cultivos
> Geneticamente
> Modificados.
> Los científicos han identificado 15 especies de malezas que son
> resistentes a un
> herbicida usado extensamente en cosechas del GM (glifosato).
> Algunas de las especie más comúnes de malezas, incluyendo tipos de ryegrass,
> bindweed y
> de goosegrass tienen tendencias a una resistencia natural al glyphosate,
> extensamente
> usado como herbicida de GM, o han desarrollado una.
> 
> Noticia en ingles en:
> http://www.guardian.co.uk/gmdebate/Story/0,2763,1551238,00.html#article_continue
> 
> _______________________________________________
> Transgenicsfora mailing list
> Transgenicsfora en moviments.net
> http://www.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/transgenicsfora
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20050916/2b4cd9b4/attachment-0002.htm


Más información sobre la lista de distribución Agroecologia