[Agroecologia] Preparació jornades sobre producció i consum de la xarxa agroecològica.

pau pamies gracia agropauenaccion en yahoo.es
Vie Oct 8 20:54:16 CEST 2004


Molt Bones, agroecològiques i agroecològics.
Us informo  en quin punt està, el grup de treball preparatori de les jornades. Tota recomanació,canvi, ajuda, contacte, involucració,..., serà ben vingut.
S'ha proposat de fer les jornades, el 11 i 12 de desembre, a prop de Barcelona, el lloc està per confirmar, ja que ningú ens a donat permís de moment. 
 
El programa de les jornades vendria a ser aquest:
 DISABTE 11
Moderació a carrec de: Alicia i altres.(col.loquis, debat)
10:00 a 12:00: Fira d'associacions, col·lectius, relacionats amb la problemàtica agrícola i de consum. I mostra d'aliments i altres, de cara a poder pràcticar l'intercanvi, compra o venda, d'aquest. A PRACTICAR L'AGROECOLOGIA!!!.
12:00-   Introducció Jornades.
12:00-   Introducció filosofica de l'agroecologia (15-20 min.)
12:20    Consum i producció, realitat actual (30 min.)
12:50    Que es la xarxa agroecològica       (10min.)
13:00     Participació, debat                       (45 min)
 
Durant tot aquest temps hi haura uns murals, on es visualitzarà, tots els actors de la pel.licula, diferents tipus de productors, consumidors, maneres diferents de comercialització, exposant quines problemàtiques. s'estan trobant, els actors bons de la pel.licula i quines solucions o vies d'acció han proposat, ells mateixos. Si sou pagesos, distribuidors justos, botigues ecològiques, agrobotigues, aneu a mercats, etc.. i ens volgueseu enviar quins problemes teniu i quines solucions proposeu, ens anirà molt bè, ja que tindrem més impresions.
 
13:45     Dinar Popular i seguim intercanviant.
16:00     Exposició de les problemàtiques i solucions, enfocant la tarda a visualitzar i discutir les diferents vies d'acció proposades.
 
DIUMENGE 12
Dividirnos per provincies, o per grups que es puguin interrelacionar futurament, de cara que es pugui parlar tranquilament, de la realitat agricola i de consum, i com es pot fer algo localment, o com es poden millorar les experiencies actuals, com es pot canviar el consum de la gent? o com sels hi pot facilitar l'accés dels aliments locals, lluites socials,...
 
Després es posarà en comú, en un plenari.
 
Deures a fer pel grup de treball o colaboradors:
-Pensar un titol per les jornades.
-Anar recollint les fitxes, de necessitats i ofertes.
-Anar recollint la veu del poble: sobre els problemes que tenen per practicar l'agroecologia i les solucions que plantegen.
-Buscar llocs on fer les jornades
-Els que van venir a la reunió, ja saben amb qui han de contactar, per a confirmar la seva assistencia, ja que son experiencies que porten molts anys intentant fer be les coses i poden aportar molt. S'invitarà a venir a la gent del Bah, la cooperativa La Verde (Cadiz), Longomay cooperativa de producció(França), La gent de Carcaixell (Castelló), tota la tropa d'experiencies Catalanes i ....
 
La propera trobada serà el diumenge 24 d'octubre a Ecoviure manresa, a le 11:00 quedem a la parada de les cooperatives de consum, de cara a avançar una mica amb la preparació de les jornades.
 
Aquestes jornades s'anunciaran a la xerrada o taula rodona que fan les cooperatives de consum a la fira ecoviure.
 Molta sort per a tots i totes.
Pau.

		
---------------------------------

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20041008/22d25fe6/attachment.htm


Más información sobre la lista de distribución Agroecologia