[Agroecologia] jornades producció-consum

agroecologia en moviments.net agroecologia en moviments.net
Dom Ago 29 00:05:18 CEST 2004


Us escric per informar-vos que la comisió de preparació de les jornades que varem quedar que fariem de cara al novembre reinicia la seva feina...hem quedat el pròxim diumenge dia 5 de setembre al parc Mestre balsell (gràcia) a les 17 hores, sino a les 16:45 a l'infoespai, tots aquells que estiqueu interessats en afegir-vos, no dubteu de venir, que varem començar gairebé deu i a l'última assamblea erem tres (supòs que te molt a veure que fos a mitjans de juliol, no?)
Perque tingueu una idea del que s'està fent us faig un petit resum del que hem estat parlant:
·volem aprofitar les jornades per tractar directament les problemàtiques en que estroben els diferents sectors dins l'espai agroalimentari (o podriem parlar d'agroecològic, que engloba a més gent), tant a la gent que està en una línia més "convencional" com a noves iniciatives
· es tracta d'unes jornades per treballar les solucions comuns (més que per donar voltes sobre els problemes)
· en aquest sentit, volem aprofitar la taula rodona que es farà a ecoviure sobre producció-consum per presentar les jornades (encara hem de parlar amb la gent que monta la taula rodona). També voliem fer presentacions de les jornades a diferents comarques de Catalunya, el com i qui s'han de concretar.
· les possibles dates en que ho voliem fer era el cap de setmana del 13-14 de novembre, que ja no hi ha tanta feina de camp i encara no hi ha examnes; per altra banda quedarien tres-quatre setmanes de diferencia amb el plenari (la gent que ho monta ja te dates?) perque no quedin massa junts els dos esdeveniments.
· en principi es volia plantejar de fer les jornades per Girona, s'età mirant un lloc, si algú té alguna proposta o objecció, que ens ho faci saber o que vingui a l'assamblea de la comisió.
·AH! voliem trencar amb la idea de productors-consumidors per poder començar a pensar i actuar d'una manera més agroecològica, i agafar més consiència global, més enllà de la nostra realitat (però tenint-la en conte), per això proposavem un altra títol per les jornades que està superobertíssim a acceptar propostes i crítiques...
"MODELS AGROECOLÒGICS: SOLUCIONS ALS PROBLEMES AGROALIMENTARIS?
Jornades d'acostament a iniciatives comuns"
 
Per ara això és tot, esperam les vostres opinions per interné o a l'assamblea del diumenge
 
PD: ja sé que soc una plasta, però necessitam les FITXES!! per favor, és important tenir-les abans de les jornades, moolt abans. Si algú les té en format de l'¡ordenador que me les envii (encara que sigui buida, i així les enviaré a gent que me va dir que no li varen arribar).
 
Xau, petons i agroecologia!
Marta

		
---------------------------------

------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20040829/5299368a/attachment.htm


Más información sobre la lista de distribución Agroecologia