Estraperlo -- Llista de coordinació dels mercats de l'estraperlo

 

About Estraperlo

El mercat de l'estraperlo és un espai per a que les que estem creant diferents productes (agraris, alimentaris, artístics, artesanals...) sense llicències, ens poguem conèixer, intercanviar-los, vendre'ls i passar un dia plegats. Estem creant de manera il·legal perquè el sistema econòmic en el que estem immersos ens dificulta enormement el fer-ho legalment, o per fer-ho ens imposa un ritme de treball i vida amb el que no hi estem d'acord o simplement no ens ve de gust. Com que aquesta il·legalitat fa més complicat accedir als canals de comerç "oficials", és legítim que entre nosaltres obrim nous canals d'intercanvi, monetari o no. Ja se sap que quan van mal dades, tot sovint hem hagut de recòrrer a l'estraperlo, i ús de justícia que seguim fent-ho. Els controls de qualitat seran la proximitat, el coneixement i la confiança mútua.

També volem obrir o facilitar l'intercanvi no monetari, com sempre s'havia fet en els mercats abans que els bancs i caixes s'establissin a casa nostra. De moment el plantegem de la manera més àmplia possible i sense més reglamentació que la que cadascuna es vulgui imposar en cada intercanvi, de manera que haurem de pensar què tenim per a oferir a canvi del que volem, ja sigui producte, coneixement, feina o el que se'ns acudeixi que a l'altra li interessi. Tornem a amagar els quartos a sota la rajola, i a tancar els tractes amb una encaixada de mans.

To see the collection of prior postings to the list, visit the Estraperlo Archives. (L'arxiu actual només està disponible per als subscriptors de la llista.)

Using Estraperlo
To post a message to all the list members, send email to estraperlo@llistes.moviments.net.

You can subscribe to the list, or change your existing subscription, in the sections below.

Subscribing to Estraperlo

Subscribe to Estraperlo by filling out the following form. Se us enviarà una sol·licitud de confirmació per a evitar que altres us subscriguin sense el vostre permís. Aquesta és una llista a privada, la qual cosa significa que la llista de subscriptors no la poden visualitzar aquells que no hi estiguin subscrits.

  Your email address:  
  Your name (optional):  
  You may enter a privacy password below. This provides only mild security, but should prevent others from messing with your subscription. Do not use a valuable password as it will occasionally be emailed back to you in cleartext.

  If you choose not to enter a password, one will be automatically generated for you, and it will be sent to you once you've confirmed your subscription. You can always request a mail-back of your password when you edit your personal options.
  Pick a password:  
  Reenter password to confirm:  
  Which language do you prefer to display your messages?  
  Would you like to receive list mail batched in a daily digest? No Yes
Estraperlo Subscribers
(La llista de subscriptors només està disponible per als subscriptors de la llista.)

Introduïu la vostra adreça i contrasenya per a anar la llista de subscriptors:

Adreça: Contrasenya:   

Per a cancel·lar la subscripció a la llista Estraperlo, rebre un recordatori de la contrasenya o bé canviar les vostres opcions de subscripció , introduïu l'adreça electrònica de la vostra subscripció:

Si deixeu el camp en blanc, se us demanarà la vostra adreça de correu electrònic


Llista Estraperlo, administrada per estraperlo-owner at llistes.moviments.net
Interfície administrativa de la llista Estraperlo (requereix autorització)
Vista general de totes les llistes de correu de llistes.moviments.net

Delivered by Mailman
version 2.1.29
Funciona amb el Python GNU's Not Unix Debian Powered