Estraperlo -- Llista de coordinació dels mercats de l'estraperlo

Quant a la llista Estraperlo

El mercat de l'estraperlo és un espai per a que les que estem creant diferents productes (agraris, alimentaris, artístics, artesanals...) sense llicències, ens poguem conèixer, intercanviar-los, vendre'ls i passar un dia plegats. Estem creant de manera il·legal perquè el sistema econòmic en el que estem immersos ens dificulta enormement el fer-ho legalment, o per fer-ho ens imposa un ritme de treball i vida amb el que no hi estem d'acord o simplement no ens ve de gust. Com que aquesta il·legalitat fa més complicat accedir als canals de comerç "oficials", és legítim que entre nosaltres obrim nous canals d'intercanvi, monetari o no. Ja se sap que quan van mal dades, tot sovint hem hagut de recòrrer a l'estraperlo, i ús de justícia que seguim fent-ho. Els controls de qualitat seran la proximitat, el coneixement i la confiança mútua.

També volem obrir o facilitar l'intercanvi no monetari, com sempre s'havia fet en els mercats abans que els bancs i caixes s'establissin a casa nostra. De moment el plantegem de la manera més àmplia possible i sense més reglamentació que la que cadascuna es vulgui imposar en cada intercanvi, de manera que haurem de pensar què tenim per a oferir a canvi del que volem, ja sigui producte, coneixement, feina o el que se'ns acudeixi que a l'altra li interessi. Tornem a amagar els quartos a sota la rajola, i a tancar els tractes amb una encaixada de mans.

Per a veure l'historial d'enviaments, aneu als arxius de la llista Estraperlo. (L'arxiu actual només està disponible per als subscriptors de la llista.)

Utilització de la llista Estraperlo
Per a enviar un missatge a tots els membres de la llista, envieu un correu electrònic a estraperlo@llistes.moviments.net.

A les seccions següents us podreu subscriure a la llista, o canviar la vostra subscripció actual.

Com subscriure's a la llista Estraperlo

Ompliu el formulari següent per a subscriure-us a Estraperlo. Se us enviarà una sol·licitud de confirmació per a evitar que altres us subscriguin sense el vostre permís. Aquesta és una llista a privada, la qual cosa significa que la llista de subscriptors no la poden visualitzar aquells que no hi estiguin subscrits.

  La vostra adreça electrònica:
  El vostre nom (opcional):
  Podeu introduir una contrasenya al quadre següent. Això proporciona només certa seguretat, però evita que altres puguin canviar la configuració de la vostra subscripció. Sobretot NO utilitzeu una contrasenya valuosa, ja que pot ser que a vegades se us re-enviï per correu electrònic en format de text visible.

  En cas que no vulgueu introduir cap contrasenya, se us n'assignarà una generada automàticament, la qual rebreu un cop hàgiu confirmat la vostra subscripció. A més, sempre podreu sol·licitar-ne un recordatori quan editeu les vostres opcions personals.
  Trieu una contrasenya:
  Torneu a escriure la contrasenya:

  En quina llengua voleu que es mostrin els vostres missatges?
  Voleu rebre el correu de la llista compilat en un sol missatge enviat a diari? No
Subscriptors de la llista Estraperlo
(La llista de subscriptors només està disponible per als subscriptors de la llista.)

Introduïu la vostra adreça i contrasenya per a anar la llista de subscriptors:

Adreça: Contrasenya:   

Per a cancel·lar la subscripció a la llista Estraperlo, rebre un recordatori de la contrasenya o bé canviar les vostres opcions de subscripció , introduïu l'adreça electrònica de la vostra subscripció:

Si deixeu el camp en blanc, se us demanarà la vostra adreça de correu electrònic


Llista Estraperlo, administrada per francesc at rosadefoc.info
Interfície administrativa de la llista Estraperlo (requereix autorització)
Vista general de totes les llistes de correu de llistes.moviments.net

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Funciona amb el Python GNU's Not Unix Debian Powered