ateneu.lafloresta -- Ateneu de La Floresta

 

About ateneu.lafloresta

L'Ateneu de La Floresta és un Centre Social Okupat Autogestionat, situat a la plaça Miquel Ros (ara plaça del Poble), al costat de l'estació.

L'Ateneu és la seu de l'Assamblea de La Floresta, que s'hi reuneix cada diumenge a les 6 de la tarda.

En aquest espai es realitzen nombroses activitats gratuites o sense ànim de lucre (grup de criança, espai lúdic, biblioteca, suport mutuu, hort del poble, cooperativa de consum, tallers, cinema, xerrades, etc.) portades a terme des del barri i cap al barri.

Si vols participar en alguna activitat, només cal que et passis per l'Ateneu, i si vols involucrar-t'hi o proposar alguna activitat (sense ànim de lucre, s'entén), vine a la assemblea del diumenge, o escriu a

laflorestaindignadactua ARROBA gmail.com


La funció d'aquesta llista és informar unilateralment de les activitats que es fan a l'Ateneu. Si tens algun dubte o comentari, escriu si us plau a

laflorestaindignadactua ARROBA gmail.com.

Al peu d'aquesta pàgina tens instruccions per si et vols inscriure a aquesta llista i rebre (únicament) informació de les activitats de l'Ateneu

Benvingud@

To see the collection of prior postings to the list, visit the ateneu.lafloresta Archives.

Using ateneu.lafloresta

You can subscribe to the list, or change your existing subscription, in the sections below.

Subscribing to ateneu.lafloresta

Subscribe to ateneu.lafloresta by filling out the following form.

  Se us enviarà una sol·licitud de confirmació per a evitar que altres us subscriguin sense el vostre permís. Aquesta és una llista a oculta, la qual cosa significa que la llista de subscriptors només la pot veure l'administrador de la llista.(Aquesta llista envia a altres llistes de distribució, la fi de la qual és tenir únicament com subscriptors a altres llistes de distribució. Entre altres coses, això significa que les seves confirmacions s'enviaràn a l'adreça `-owner')
  Your email address:  
  Your name (optional):  
  You may enter a privacy password below. This provides only mild security, but should prevent others from messing with your subscription. Do not use a valuable password as it will occasionally be emailed back to you in cleartext.

  If you choose not to enter a password, one will be automatically generated for you, and it will be sent to you once you've confirmed your subscription. You can always request a mail-back of your password when you edit your personal options. Una vegada al mes, se us enviarà la vostra contrasenya per correu electrònic com a recordatori.

  Pick a password:  
  Reenter password to confirm:  
  Which language do you prefer to display your messages?  
  Would you like to receive list mail batched in a daily digest? No Yes

ateneu.lafloresta Subscribers
(La llista de subscriptors només està disponible per a l'administrador de la llista.)

Introduïu la vostra adreça de l'administrador i contrasenya per a anar la llista de subscriptors:

Adreça de l'administrador: Contrasenya:   

Per a cancel·lar la subscripció a la llista ateneu.lafloresta, rebre un recordatori de la contrasenya o bé canviar les vostres opcions de subscripció , introduïu l'adreça electrònica de la vostra subscripció:

Si deixeu el camp en blanc, se us demanarà la vostra adreça de correu electrònic


Llista ateneu.lafloresta, administrada per grogmanley at gmail.com, kleptomen at gmail.com, alexis.demko at gmail.com, muntsaconu at yahoo.es
Interfície administrativa de la llista ateneu.lafloresta (requereix autorització)
Vista general de totes les llistes de correu de llistes.moviments.net

Delivered by Mailman
version 2.1.18
Funciona amb el Python GNU's Not Unix Debian Powered