[Repera] “Aturem Eurovegas ‘Salvem el Delta’”.

La Repera larepera a pangea.org
div mar 23 00:08:28 CET 2012



El divendres 16 de març es va constitur la plataforma “Aturem Eurovegas ‘Salvem el Delta’”. [1] 

LA PRIMERA LÍNIA DE TREBALL PROPOSADA, CONCRETAMENT PER L’ALIANÇA PER LA SOBIRANIA ALIMENTARIA DE CATALUNYA (ASAC), ÉS UNA MARXA EL 21 D’ABRIL QUE SORTI DES DE BARCELONA I QUE ACABI AMB UNA ACCIÓ CONJUNTA AL PARC AGRARI DEL BAIX LLOBREGAT; ESPAI AMENAÇAT PEL PROJECTE EUROVEGAS.  

Com sabeu, el Parc Agrari del Baix Llobregat és l’espai agrari més important de l’Àrea metropolitana de Barcelona. Per qui pensem que una ciutat amb futur ha de tenir espais verds i agrícoles i que la major part dels aliments haurien de ser de proximitat és inadmissible que la millor terra que encara es conserva com a agrícola, sigui posada al servei de l’especulació, tant per macroprojectes com l’Eurovegas o altres del mateix estil. Significa una pèrdua irreversible des del punt de vista ecològic i de qualitat de vida per totes les persones que vivim en aquesta zona.  

ASAC des de de la “Aturem Eurovegas ‘Salvem el Delta’”[2] convoca aquesta marxa contra Eurovegas dins de la Setmana Internacional de Lluita Camperola i per la Defensa de la Terra Agrària, on es duran a terme moltes altres accions. 

La MARXA començarà als voltants de plaça Espanya, on hi haurà un acte reivindicatiu que donarà el tret de sortida. Després es dividirà en dos: una marxa en bicicleta que passarà per Sants, Hospitalet i Cornellà fins el Parc Agrari; i una segona que es farà caminant i en transport públic fins arribat al Parc Agrari.  

Com serà la marxa? Quins seran els lemes? Quines accions concretes es faran? Són temes que poc a poc i conjuntament anirem perfilant. És per això que us animem, des de ASAP-C i des de La Repera, a totes les cooperatives que participeu en l’organització i en les accions de la MARXA del 21 d’abril.  

A més, la pròxima setmana s’enviarà el manifest de la Plataforma per tal de què pugueu adherir-vos-hi com a col·lectius i persones individuals.  

Us esperem[3] 

La Repera

Links:
------
[1] http://sosdeltallobregat.wordpress.com/
[2] http://sosdeltallobregat.wordpress.com/
[3] http://sosdeltallobregat.wordpress.com/2012/03/17/se-crea-la-plataforma-aturem-eurovegas/
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/repera/attachments/20120323/6a32e660/attachment.htm>


More information about the Repera mailing list