[Repera] Vols participar a “La gran purga agroecològica”?! (17/04)

larepera a pangea.org larepera a pangea.org
dic mar 30 13:26:56 CEST 2011


Per mitjà d'aquest correu electrònic et volem convidar a participar a l'acte unitari que posarà punt i final a la III Setmana de lluita contra els transgènics i per la sobirania alimentària (10 - 17 d'abril): una intervenció al carrer teatral, multitudinària i reivindicativa. Tindrà lloc el 17 d'abril, Diada Internacional de la Lluita Camperola, des de mig matí fins el migdia, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, en el marc de la XVI Fira de la Terra.

En principi, totes les persones que hi vulgueu prendre part haureu de participar també a les dinàmiques de creació col·lectiva que realitzarem el dia 10 d'abril al Forat de la Vergonya (Pou de la Figuera; 15:30 - 19h) i que serviran per acabar de desenvolupar i concretar, de manera participativa, com seran el nus i el desenllaç de la intervenció que durem a terme entre totes el dia 17. Les persones que teniu interès en participar però no podreu venir el dia 10 (perquè sou de fora de Barcelona, teniu altres compromisos o qualsevol altre motiu), feu-nos-ho saber escrivint un correu electrònic a  

catalunya a alianzasoberanialimentaria.org 

i us explicarem què heu de fer per prendre part en l'acte.Per mitjà d'aquest correu-e, també et volem invitar a que et sumis al grup persones de col·lectius i entitats diverses que el proper 6 de abril ens reunirem a les 18:30h. a la nova seu d'Ecologistes en Acció (C/ Princesa, 6, Entresòl) per seguir preparant les dinàmiques del dia 10 i la intervenció del dia 17.

Hem batejat l'activitat, que tindrà unes dues hores de durada, com 

La gran purga agroecològica.

I si, com el nom dóna a entendre, tot plegat tindrà una bona dosi d'humor, diversió i follia. A continuació us fem cinc cèntims de en què consistirà.

D'entrada, necessitem ser entre cinquanta i cent persones amb ganes de passar-ho bé, i amb ganes de sensibilitzar d'una manera força original i impactant als milers de persones que s'acostaran aquell dia a la Fira de la Terra. Totes les participants estarem agrupades en uns 10 rols diferenciats. Els rols es correspondran amb els diversos “actors” que en el món real juguen un paper important dins la cadena alimentària: hi haurà des dels directors generals de les multinacionals de l'agronegoci i el supermercadisme, fins les abelles que emmalalteixen per culpa dels agroquímics, passant pels polítics de tots els colors que ens venen i menteixen, les agricultores que estan encadenades al sistema agroindustrial, les camperoles i consumidores rebels que construeixen sobirania alimentària, els pseudocientífics que potinegen els transgènics, etc. Cada rol comptarà amb uns quants personatges i jugarà un paper concret dins 

La gran purga. 

Els diversos “papers” vindran determinats pels objectius, valors, conjunt de relacions, problemàtica específica, etc., que caracteritzen els personatges de cadascun dels rols.

Durant aproximadament 90', els personatges del diversos rols interactuaran pel seu compte amb el públic de la fira seguint un guió mínim que haurem acordat prèviament. Durant els següents 30 minuts tindrà lloc una batalla èpica "a vida o mort" entre les defensores de l'agroecologia i les que pretenen imposar-nos el sistema alimentari corporatiu i industrial actualment dominant... i això és tot el que per ara podem explicar! 

Per saber quin serà el desenllaç hauràs de venir a les reunions de preparació, o esperar-te al dia 17.

I tu, què?! 

Et quedaràs a casa mentre al carrer es decideix el futur de la humanitat?! 

Oi que no?! 

Sabíem que podíem comptar amb tu! 

Apa, no t'ho pensis més! 

Vine el 10 d'abril a les 15:30h al Forat de la Vergonya, i el 17 d'abril a les 11h. al Parc de la Ciutadella i sigues una de les que, per mitjà de la seva empenta i determinació, decidirà el sentit en que es resoldrà 

“La gran purga agroecològica”, 

l'esdeveniment apoteòsic amb que tancarem la setmana de lluita d'enguany.

Ens veiem als carrers i als sembrats?!


Grup anti-OMG de l'ASAC! (Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya)
_______________________________

Salud, alegría i agroecología.

http://reperawordpress.com/




.


More information about the Repera mailing list