[Repera] Repera_full inscripció corregit

lareperaapangea.org lareperaapangea.org
Div Gen 30 16:37:19 CET 2009



Hem detectat un problema en el full d'inscripció de la Repera que us vam enviar fa uns dies. L'adreça tenia una petita errada. Per a esmenar-ho, i per a recordar que encara hi ha places us tornem a enviar la informació.
Aprofitem per avisar que els tallers es faran simultanis de 3 en 3.

Aquest missatge està pensat per facilitar el reenviament del missatge per a les persones pertanyents als grups de consum autogestionats en l'àmbit agroecològic.

El cap de setmana 7 i 8 de febrer es realitzarà la segona jornada de la Repera[1]. La primera jornada va ser al juny (2008) i va servir per a diagnosticar les principals mancances i problemàtiques que hi havia en l'àmbit de l'agroecologia. La Repera és una espècie de taula de trobada entre consumidors i productors. Serveix per a poder resoldre problemes que pot ser que hi hagi entre consumidors i productors. Els grups de consum hem anat creixent molt en els darrers anys; i és molt probable que ho seguirem fent. Creiem que cal facilitar aquesta evolució tot parlant i trobant propostes que puguin resoldre els problemes.

La Segona Repera, aquesta que farem els dies 7 i 8 de febrer, pretenia començar a resoldre temes; no obstant un dels principals problemes és la manca de formació. Per això la major part dels tallers són formatius, encara que entenem la formació conjunta com una manera de trobar propostes que sorgeixen en el procés.

A banda de la formació, un dels tallers té un objectiu més ambiciós, perquè es vol plantejar la creació d'un segell participatiu per certificar els nostres productes com agroecològics, i per a aquest objectiu es faria una comissió promotora que ho impulsi.

Estem a pocs dies de les jornades així que us preguem no deixeu per un altre moment de llegir aquest text.

Si voleu venir cal que us inscriviu de seguida a les jornades. El full d'inscripció el podeu descarregar i fer-nos el arribar per correu electrònic -o si ens coneixeu, en ma-. El programa descriu els tallers -n'hi haurà 9; 3 de simultanis en cada moment-.

La data límit d'inscripció és el 2 de febrer.

La casa està a tan sols 10 Km de l'estació de tren d'igualada. I podeu veure aquí una descripció de com arribar-hi.

La inscripció l'hem posat a 40 ?, esperem que ningú es torni enrere per motius econòmics. Poseu-vos en contacte amb nosaltres en tot cas (lareperaapangea.org). Al full d'inscripció hi ha els detalls.


Enllaços:
---------
[1] http://repera.wordpress.com


----------------------------------------------------------------
Pangea, internet solidari.
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/repera/attachments/20090130/ba5a0191/attachment-0001.htm>
-------------- següent part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: full_inscripcio_repera.rtf
Type: text/rtf
Size: 32406 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/repera/attachments/20090130/ba5a0191/attachment-0001.bin>


Més informació de la llista de correu Repera