[Qui-deu-a-qui] reunió 4rt Fòrum Social Europeu a Atenes

Per difondre per_difondre en yahoo.es
Dom Abr 23 17:33:37 CEST 2006


4rt Fòrum Social  Europeu a Atenes, del 3 al 7 de maig.
  
  reunió preparatòria: 
    dimarts, 25  d’abril, 19.30h 
    local de la IAC  (Via Laietana, 57, 4rt)
    
    
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Arriba el 4rt Fòrum Social Europeu! 
    
    Del  3 al 7 de maig es celebrarà a Atenes el 4rt Fòrum Social Europeu (FSE).  Els organitzadors grecs preveuen l’assistència d’uns 50 mil  participants d'arreu d'Europa i fins el moment ja s’han inscrit 210  seminaris. Les darreres mobilitzacions dels estudiants a França, el no  a la Constitució Europea, els drets de les dones, el no a la guerra, la  directiva Bolkenstein... seran alguns dels temes centrals d’aquesta  propera edició del fòrum.  
     
    El  calendari d’actes inclourà: l’obertura amb un concert multitudinari, el  dimecres 3 de maig al vespre; debats i seminaris, el 4, 5 i 6 al matí;  manifestació contra el neoliberalisme, la guerra i el racisme, el  dissabte 6 a la tarda; i l’assemblea de moviments socials el diumenge 7  al matí. El FSE tindrà lloc al sud-est d’Atenes, al costat del mar, a  l’antic aeroport, els organitzadors facilitaran de forma gratuïta  allotjament al mateix recinte del fòrum (en lliteres) i l’entrada serà  de 10 euros pels estudiants i de 20 euros pels que treballin. Si esteu  interessades en participar-hi podeu inscriure’us on line a partir del 6  d’abril a: http://athens.fse-esf.org/register  De totes maneres la inscripició es podrà fer in situ al  recinte del FSE a Atenes.  
  
     Si voleu més informació podeu consultar a la pàgina  web: http://athens.fse-esf.org/index_es?set_language=es  
    De  totes maneres, si teniu ganes d’anar al 4rt FSE, el més important es  reservar ja un vol (els preus pugen cada dia) o preparar la ruta amb  tren o amb cotxe. Per informació i ofertes de vol podeu mirar a:http://www.edreams.es/ http://www.alitalia.it/  
  
    Des  de la Xarxa de Mobilització Global convoquem a una reunió de tots  aquells i aquelles que serem presents al FSE per tal de coordinar-nos.  La reunió serà el dimarts, 25 d’abril, a les 19.30h al local de la IAC  (Via Laietana, 57, 4rt). 
    Fins aleshores! 
    
  Xarxa de Mobilització Global 


		
---------------------------------

LLama Gratis a cualquier PC del Mundo.
Llamadas a fijos y móviles desde 1 céntimo por minuto.
http://es.voice.yahoo.com
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/qui-deu-a-qui/attachments/20060423/b12a5a9c/attachment.htm


Más información sobre la lista de distribución Qui-deu-a-qui