[Nucli Pallars] propera jornada assamblearia

Ariadna Miralles Serra misea_a a hotmail.com
dis oct 9 10:34:47 CEST 2010


Bones a tothom!
Ja tenim logo! Tancades les votacions, el logo guanyador és el verd i taronja! Si algú vol veure les votacions que ho digui i envio l'excel.
Important: Per a aquells que no estan donats d'alta al web o no ho hagueu vist, l'últim cap de setmana d'octubre tindrà lloc la jornada assamblearia de la cooperativa integral (encara no se sap on serà), en la que es parlarà sobre els nuclis locals (adjunto convocatòria per que veieu de què anirà). 
Seria important que tinguéssim la nostra representació a les jornades, ja que parlaran temes que ens afecten directament i per tant, hauriem de donar la nostra opinió.
Per això, proposo que ens trobem el dijous 21 d'octubre a les 19h, al local de la cooperativa i amb el text que adjunto mirat per tal de que fem les nostres propostes i per que decidim qui baixem o a qui designem per que baixi i parli en nom nostre. Aprofitarem l'assemblea també per parlar de l'inici del nostre nucli, ja que pràcticament tenim acabada la part de dintre del local i per tant, ja podem començar a comprar. Seria intressant que aquest dia ens féssim socis de la cooperativa i preparéssim la primera comanda.
És important assistir aquest dia a l'assemblea, així que si hi ha algú que li vagi molt malament venir, que ho digui i intentarem buscar un dia que ens vagi bé a tots.
Vinga que això ja comença!
Salut i cooperativisme!
Ari

 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/pallars/attachments/20101009/69d0ec0f/attachment-0001.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Propera jornada assemblearia.doc
Type: application/msword
Size: 27648 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/pallars/attachments/20101009/69d0ec0f/attachment-0001.doc>


More information about the Pallars mailing list