[LA RESISTÈNCIA] Número 31. Setembre de 2019

LA RESISTÈNCIA donotreply a wordpress.com
dic set 25 11:57:51 CEST 2019


New post on LA RESISTÈNCIA

 <https://laresistencia.cat/?author=11>	
Número 31. Setembre de 2019 <https://laresistencia.cat/2019/09/25/numero-31-setembre-de-2019/>per Redacció <https://laresistencia.cat/?author=11>
 <https://laresistencia.cat/wp-content/uploads/sites/13/2019/09/indi-setembre-2019.jpg>Setembre ens du, novament, la vella i vetusta repressió espanyola contra els catalans. La política espanyola és bruta, miserable, no democràtica i porta innocents a detencions esperpèntiques mentre s'obre la campanya electoral del més que mediocre Pedro Sanchez i el seu PSOE i PSC. Tot s’hi val. Utilitzen la guàrdia civil, elsfiscals, els mitjans públics i els subvencionats per a intoxicar amb notes de detencions de suposats terroristes.

Tot plegat un altre relat inventat pel regne d'Espanya per a justificar una sentència i l'empresonament d’innocents: el Caudillo encara és al Valle de los Caidos; el monarca imposat i suportat per socialistes i comunistes per a defensar els seus privilegis, portes giratòries i sous escandalosos que no volen renunciar. Cal cercar els vots amb la bandera que la culpa de tot és dels catalans independentistes. EL PSC dels Iceta, Cunillera, Borrell, Zaragoza…, és més una associació de botxins que cap altra cosa. I el canvi climàtic <https://laresistencia.cat/portfolio/video-no-tenim-cap/> no existeix...

En aquesta 31è lliurament de La Resistència hi tornem amb el vídeo Gaddafi: esclaus, assassinats, sense ànima i ofegats <https://laresistencia.cat/portfolio/video-gaddafi-esclaus-assassinats-sense-anima-i-ofegats/>, amb text i veu de Nan Orriols, que també ens ofereix, a més dels articles habituals i punyents d’El Serpent <https://laresistencia.cat/portfolio/el-serpent/>, un nou àlbum de fotos d’un dels seus viatges al desert del Sàhara, en aquest cas a Tadrart Acacus · Líbia <https://laresistencia.cat/portfolio/album-de-fotos-tadrart-acacus-%C2%B7-libia/>.
També comptem amb l’habitual i imprescindible col·laboració del periodista vigatà Toni Coromina, que en aquesta ocasió en parla de La companyia Carquinyoli, l’essència del teatre amateur <https://laresistencia.cat/portfolio/la-companyia-carquinyoli-lessencia-del-teatre-amateur/>, en què ell mateix va participar als anys vuitanta, però que en ple franquisme va ser un oasi de diversió inusitat.
Igualment, a més dels microrelats <https://laresistencia.cat/portfolio/microrelats-de-jordi-remolins-setembre-de-2019/> d’en Jordi Remolins —que aquest cop s’endinsa en el món de les parelles—, i les habituals lliçons <https://laresistencia.cat/portfolio/curiositats-linguistiques/> d’Esther Pujadas, comptem amb un dels treballs de Clàudia Masó, aquest cop sobre les tecnologies (tancs i avions) emprats en les sagnants Primera i Segona guerres mundials <https://laresistencia.cat/portfolio/la-tecnologia-a-la-primera-i-a-la-segona-guerra-mundial/>. I, finalment, una reflexió de Jordi Sánchez sobre els conceptes de cooperació i coalició <https://laresistencia.cat/portfolio/la-devaluacio-de-les-paraules-cooperacio-o-coalicio/>, que precisament han restat abandonats amb motiu del no-govern del PSOE, que empeny a unes noves eleccions generals el pròxim 10 de novembre.
I poca cosa més, que tenim l’editor, Xavier Borràs encara recuperant-se d’una recent intervenció, per bé que sortosament hem pogut comptar amb la col·laboració del resistent Toni Casassas, que ha fet i desfet perquè aquest lliurament de La Resistènciaestigués a punt ara, també per a recordar-nos la vaga per l’emergència climàtica <https://laresistencia.cat/portfolio/video-no-tenim-cap/>d’aquest 27 de setembre, que La Resistència promou i se suma.

Redacció <https://laresistencia.cat/?author=11> | 25 de Setembre de 2019 a les 10:57 | Etiquetes: setembre 2019 <https://laresistencia.cat/?taxonomy=post_tag&term=setembre-2019> | Categories: General <https://laresistencia.cat/?taxonomy=category&term=general>, Noves <https://laresistencia.cat/?taxonomy=category&term=noves> | URL: https://laresistencia.cat/?p=2477 <https://laresistencia.cat/?p=2477>

-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/laresistencia/attachments/20190925/463f8bea/attachment-0002.htm>


More information about the Laresistencia mailing list